• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Κατάρ: ΕΔ3
Κυρίαρχος ο Salom, 17ος ο Σίσσης!
Νέα 05/04/2013 - 20:45

Ο Luis Salom παρέμεινε στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους των ελεύθερων δοκιμών, παρά το ότι η βροχή επέστρεψε (είχε ψιχαλίσει λίγο πριν βγουν οι αναβάτες του MotoGP) και η διαδικασία σταμάτησε νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Μπορεί η πίστα του Κατάρ να είναι μέσα στην έρημο, ωστόσο γίναμε μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου, καθώς αστραπές φάνηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας!

 

Ο Salom, ο οποίος ήταν πρώτος και χτες, κατάφερε και σήμερα να κυριαρχήσει σταματώντας το χρονόμετρο στα 2:08.167! Με διαφορά πάνω από τέσσερα δέκατα, ο Alex Rins προσπάθησε ανεπιτυχώς να αρπάξει την πρώτη θέση στον τελευταίο του γύρο και έμεινε δεύτερος. Ελάχιστα πίσω του και τελευταίος που έπεσε κάτω από το φράγμα του 2:09, ο Jonas Folger, με τον Γερμανό να γράφει 2:08.656. Τα πράγματα με τη σκόνη και τις ψιχάλες βροχής δεν ευνόησαν τους αναβάτες της Moto3, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ρίξουν χρόνους ενόψει των αυριανών κατατακτηρίων. Την πρώτη πεντάδα ολοκλήρωσαν οι Jack Miller και Efren Vazquez!

 

Τα ατυχήματα δεν έλειψαν, με τους Antonelli, McPhee και Granado να έχουν πτώσεις από την αρχή κιόλας της διαδικασίας. Πιο κάτω στη λίστα, συναντούμε τον Alex Marquez στην 6η θέση, μένοντας μπροστά από τον Maverick Vinales, ο οποίος αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα με το τραυματισμένο του χέρι. Ο Romano Fenati πλασαρίστηκε μέσα στη δεκάδα, με τους Danny Webb και Niklas Ajo να την κλείνουν. Ο Θανάσης - στο γενικότερο κλίμα - δεν κατάφερε να ρίξει το χρόνο του, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να κερδίσει μερικές θέσεις στην κατάταξη, σκαρφαλώνοντας στην 17η θέση με χρόνο στα 2:10.524, μειώνοντας κι άλλο τη διαφορά του από τον πρώτο στα 2.3δ

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ΕΔ3 στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Κατάρ: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar ΕΔ2: Άπιαστος ο “μικρός” Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα