• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar ΕΔ2: Άπιαστος ο “μικρός” Marquez
Έκανε ένα μόνο γρήγορο γύρο
Νέα 05/04/2013 - 19:44

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Για να γράψεις το όνομά σου στην κορυφή μιας χρονομέτρησης δεν χρειάζεται να κάνεις πολλούς γύρους, ένας μόνο φθάνει! Αυτό ακριβώς έκανε ο Marc Marquez με την εργοστασιακή του Honda, τα έδωσε όλα σε ένα γύρο και έγραψε 1:56.477, που είναι ταχύτερος από το χθεσινό γύρο του Lorenzo! O Marquez δεν έχει κάνει κανένα άλλο γύρο ούτε στο 1'57'' και κατέβηκε σε αυτό το χρόνο από το 1'58'' όμως αυτό δεν παίζει ρόλο τώρα. Από την άλλη μεριά δεν σημαίνει σχεδόν τίποτε για τον αγώνα της Κυριακής!

 

Ο Jorge Lorenzo & o Valentino Rossi με τη σειρά τους δεν έφθασαν τους χθεσινούς τους χρόνους, αλλά είχαν μια σειρά γρήγορων γύρων που δείχνει ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο Cal Crutchlow υστέρησε αρκετά σε σχέση με χθες, αλλά βρίσκεται στην 4η θέση σήμερα, μπροστά από τον Stefan Bradl, που ήταν ο δεύτερος από τους πρωτοκλασάτους οδηγούς που βελτίωσαν χρόνο σε σχέση με χθες.

Ο Andrea Dovizioso επιβεβαίωσε ότι η Ducati τα πάει αρκετά καλά σε αυτήν την πίστα, με τον ομόσταυλό του Nicky Hayden να είναι κοντά του στην 8η θέση. Ανάμεσα στις δύο Ιταλίδες η Honda του Dani Pedrosa που είχε προβλήματα πρόσφυσης και σήμερα.

Ο βελτιωμένος Ben Spies είναι στην 9η μπροστά από τους Bautista, Smith, Iannone.

 

O Aleix Espargaro είναι και πάλι η πρώτη CRT, αλλά χωρίς να κάνει το πυροτέχνημα σήμερα.

Σε λίγο θα δούμε τι θα γίνει στις Ελεύθερες Δοκιμές 3, που θα κρίνουν την τελική δεκάδα που πηγαίνει κατευθείαν στις Κατατακτήριες 2 αύριο το βράδυ!

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, στα συνοδευτικλα αρχεία, δείτε τα αποτελέσματα και τις τελικές ταχύτητες αναλυτικά, καθώς και τα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Κατάρ: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα με Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα