• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Κατάρ: ΕΔ2
Πέρασε μπροστά ο Salom, 22ος ο Σίσσης
Νέα 04/04/2013 - 22:17

Στα δεύτερα - και τελευταία - ελεύθερα της Moto3 για σήμερα, ήταν ο Luis Salom αυτός που κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη θέση, κάτω από τους ισχυρούς προβολείς της πίστας του Κατάρ. Στην προηγούμενη διαδικασία ήταν ο Folger αυτός που πήρε την πρώτη θέση, ωστόσο τώρα περιορίστηκε στη δεύτερη, με διαφορά σχεδόν τρία δέκατα από τον Ισπανό. Ο τελευταίος έγραψε 2:07.341 στον προτελευταίο του γύρο.

 

Πίσω από τον 3ο Alex Rins, ο Alex Marquez - ο μικρός αδερφός του Marc - κατάφερε να πλασαριστεί 4ος, με τον Nicollo Antonelliνα κλείνει την πρώτη πεντάδα. Ο τελευταίος μάλιστα κατάφερε να επανέλθει στην πίστα, μετά από πτώση που είχε στη δέκατη στροφή, ολοκληρώνοντας στην πολύ καλή 5η θέση. Λίγο πιο πίσω, για τρία χιλιοστά του δευτερολέπτου, αναδείχθηκε 6ος ο Efren Vazquez, με τους Brad Binder και Niklas Ajo να ακολουθούν.

 

Δύσκολα τα πράγματα για το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, Maverick Vinales, ο οποίος δεν δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στα χειμερινά τεστ, ολοκληρώνοντας και πάλι χαμηλά, αυτή τη φορά στην 9η θέση, έχοντας διαφορά 1,2δ από τον Salom. Την ίδια ώρα, η ομόσταυλός του - και μοναδική γυναίκα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος - Ana Carrasco, κατάφερε να βρεθεί στην πίστα για μόλις δέκα λεπτά, κάνοντας 4 γύρους και ολοκληρώνοντας στην 31η θέση. Τη δεκάδα έκλεισε ο Jakub Kornfeil. Τα προβλήματα με το set-up συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Θανάση Σίσση, ο οποίος δεν κατάφερε κάτι καλό ούτε στα δεύτερα ελεύθερα. Ο νεαρός άσος της Red Bull KTM Ajo, μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στα 2,7δ και με έναν γρήγορο γύρο στην αρχή της διαδικασίας (2:10.113), εξασφάλισε την 22η θέση.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Κατάρ: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar ΕΔ1: H Yamaha κυρίαρχη στην έρημο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα