• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar ΕΔ1: H Yamaha κυρίαρχη στην έρημο
Φοβερή εμφάνιση Lorenzo, Crutchlow, Rossi!
Νέα 04/04/2013 - 21:16

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Το νέο σύστημα Κατατακτήριων Δοκιμών του MotoGP, με τους 10 πρώτους των Ελεύθερων Δοκιμών να πηγαίνουν απευθείας στις Κατακτήριες 2, έδωσε ήδη καρπούς, αφού στο τελευταίο δεκάλεπτο των ΕΔ1 έγινε κυριολεκτικά χαμός, με τις προσπάθειες όλων να πάρουν θέση στη δεκάδα. Αυτό γιατί κανείς δεν εγγυάται ότι αύριο οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και θα βελτιωθούν οι χρόνοι, αφού μάλιστα η πρόβλεψη μιλάει για πιθανότητα καταιγίδων!

 

Ο Valentino Rossi προηγήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του 45λεπτου, αλλά στο τέλος ο Jorge Lorenzo με δύο πολύ γρήγορους γύρους, έγραψε το όνομά του στην πρώτη θέση, έστω με μικρή διαφορά 71 χιλιοστών από τον ομόσταυλό του.

Ανάμεσα στους δύο εργοστασιακούς οδηγούς της Yamaha, o Cal Crutchlow είναι αυτός που έκανε την ευχάριστη έκπληξη, με την 2η θέση τελικά.

Στην 4η θέση βρίσκουμε την πρώτη Honda! O Marc Marquez έμεινε όμως πίσω σχεδόν 6 δέκατα από την κορυφή, ωστόσο έκανε μια καλή εμφάνιση σε σχέση με τον δικό του ομόσταυλο τον Dani Pedrosa που είναι 8ος, ένα και κάτι δευτερόλεπτα από τον συμπατριώτη του Lorenzo.

O Andrea Dovizioso έδωσε χαρά στην Ducati με την 5η θέση, αν και τα 8 δέκατα είναι αρκετός χρόνος.

Alvaro Bautista & Stefan Bradl, οι δύο δορυφορικοί της Honda επίσης ξεκινούν καλά στις θέσεις 6 & 7 αντίστοιχα.

Τη δεκάδα κλείνουν οι Aleix Espargaro & Nicky Hayden.

O Espargaro που τρέχει με Aprilia CRT μοτοσυκλέτα, είναι η πολύ μεγάλη έκπληξη της ημέρας, με χρόνο μόλις 1.1'' από την κορυφή και με διαφορά 1.8'' από την επόμενη CRT!!  

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, στο συνοδευτικό αρχείο, δείτε τα αποτελέσματα και τις τελικές ταχύτητες αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Κατάρ: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Κατάρ: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα