• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Τέσσερεις για τον Τίτλο
Θα παλέψουμε πολύ σκληρά από τον πρώτο αγώνα
Νέα 04/04/2013 - 10:15

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo, θεωρεί ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι τεσσάρων ταχυτήτων, σε αντίθεση με πέρυσι όταν η μάχη για τον Τίτλο δόθηκε κυρίως ανάμεσα στον ίδιο και στον συμπατριώτη του της Honda, Dani Pedrosa.

 

«Θέλω να διατηρήσω τον Τίτλο μου, αλλά τα πράγματα φέτος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα», εξήγησε ο Ισπανός αναβάτης. «Έχουμε μερικούς εξαιρετικούς οδηγούς αυτή τη χρονιά. Με εξέπληξε ο ρυθμός του Marquez, αλλά και ο Valentino με την επιστροφή του στην Yamaha. Παράλληλα και ο Dani είναι πολύ δυνατός, μετά και το δεύτερο μισό του περσινού Πρωταθλήματος. Θα παλέψουμε πολύ σκληρά από τον πρώτο αγώνα και πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση».

 

Στα χειμερινά τεστ το όνομα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή βρέθηκε μόλις δυο φορές στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους, ωστόσο ο Lorenzo έκανε τις περισσότερες προσομοιώσεις από κάθε άλλον, έχοντας φοβερό ρυθμό από τον πρώτο γύρο μέχρι τον τελευταίο! «Τα τεστ πήγαν καλά», συνέχισε ο Jorge. «Είχαμε καλό ρυθμό και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας. Υπάρχουν ακόμα μερικοί τομείς στους οποίους έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αλλά η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε δεν είναι άσχημη, εν συγκρίσει με τους αντιπάλους μας και πιστεύω ότι μπορούμε να παλέψουμε για τη νίκη. Στο Κατάρ, συνήθως, συναντούμε δυσκολίες με την κατάσταση της ασφάλτου, υπάρχει πολλή άμμος και εξαιτίας αυτού τα πράγματα είναι δύσκολα για τα ελαστικά. Θα δούμε πως θα τα πάμε. Αισθάνομαι καλά και έτοιμος και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!»

 

Να θυμίσουμε ότι νικητής του Κατάρ πέρυσι, ήταν ο Jorge Lorenzo.

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ: Η συνέντευξη Τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Στόχος το βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα