• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Στόχος το βάθρο!
Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθω καλά πάνω στην Μ1
Νέα 03/04/2013 - 15:55

Ο Valentino Rossi θέτει ως στόχο του μια θέση στην πρώτη τριάδα, στον αγώνα του Κατάρ, με τον Ιταλό θρύλο των αγώνων μοτοσυκλέτας να επιστρέφει στην αγαπημένη του Μ1 μετά από δυο απογοητευτικά χρόνια στην Ducati, όταν το μόνο που κατάφερε ήταν τρία βάθρα στο σύνολο. Εν τω μεταξύ, η Yamaha εξελισσόταν στα ικανά χέρια του Jorge Lorenzo και κέρδιζε νίκες, ενώ πέρυσι σήκωσε και τον Παγκόσμιο Τίτλο!

 

Ο 34χρονος σούπερ-σταρ επιστρέφει σε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα για το 2013, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του θα είναι το νούμερο δυο μέσα στο γκαράζ, μιας και οι πιθανότητες για νίκη γέρνουν προς την πλευρά του Ισπανού άσου. Αυτό απέδειξε με την απόδοσή του στα χειμερινά τεστ ο Jorge, αν και ο Rossi είχε αναδειχτεί πιο γρήγορος τη δεύτερη ημέρα στο τελευταίο τεστ της Jerez. Το λογικό συμπέρασμα είναι ότι ο Vale θα παλέψει για μια θέση στο βάθρο με τον Marc Marquez, ωστόσο όπως έχουν αποδείξει αγώνες τύπου Laguna Seca (2008), αν ο Rossi βρεθεί κοντά στον πρώτο όλα μπορούν να συμβούν!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με όλη τη δουλειά το χειμώνα και στην Jerez», σημείωσε ο Ιταλός άσος και συνέχισε: «Ήμουν γρήγορος και όλα πήγαν καλά. Έχουμε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα για να παλέψουμε για βάθρο. Στο Κατάρ τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Είναι μια δύσκολη πίστα για μένα, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ανέβω στο βάθρο, αυτός είναι ο στόχος μου. Μετά τα τεστ συνειδητοποίησα ότι θα είμαι ανταγωνιστικός σε κάποιες πίστες, ενώ σε άλλες θα αντιμετωπίσω προβλήματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθω καλά πάνω στην Μ1 και αυτό θα με βοηθήσει σε όλες τις πίστες, συμπεριλαμβανομένου του Κατάρ. Κάθε χρονιά υπάρχει μια μικρή νευρικότητα στην αρχή του Πρωταθλήματος. Είναι φυσικό αυτό, διότι είναι αποφασιστικής σημασίας να πάρεις βαθμούς και να μην κάνεις λάθη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν του 2013!»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Τέσσερεις για τον Τίτλο

« Προηγούμενο άρθρο

Διαθέσιμα δωρεάν video από την Repsol!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα