• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda και NGM Forward ψάχνουν grid-girls!
Για τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Κατάρ!
Νέα 29/03/2013 - 17:02

Σας έχει περάσει από το μυαλό να παραβρεθείτε σε έναν αγώνα GP, δίπλα στους διάσημους αναβάτες για λογαριασμό μιας εκ των ομάδων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος; Αν ναι, τώρα έχετε τη δυνατότητα να το κατορθώσετε! Όπως πληροφορηθήκαμε, τόσο η Repsol Honda, όσο και η NGM Mobile Forward, ψάχνουν εμφανίσιμες κοπέλες για να κρατάνε την ομπρέλα τόσο του Marc Marquez, όσο και των 4 αναβατών της NGMστη Moto2 (Simone Corsi, Alex de Angelis, Mattia Pasini και Ricky Cardus) στον επερχόμενο αγώνα του Κατάρ, την άλλη εβδομάδα.

 

Αυτά γράφει η Honda: «Υπάρχει κάποια κοπέλα που θέλει να πάει στο Κατάρ; Ψάχνουμε για μια κοπέλα για να βρίσκεται στο grid δίπλα στον Marc Marquez. Στείλτε photo στο press@hondaracing.co.jp

 

Ενώ η NGM αναφέρει: «Στείλτε φωτογραφία σας στο vguerra@forward-racing.com ή στο lberetta@forward-racing.com! Για να επιλεχτείτε πρέπει να είστε πάνω από 18 χρονών και να ζείτε κοντά στην περιοχή όπου γίνεται ο αγώνας. Στην προκειμένη περίπτωση, στην Doha του Κατάρ. Ελάτε με την ομάδα μας στα paddock, συναντήστε τους αναβάτες μας και πάρτε μέρος στον αγώνα με την παρουσία σας στο grid δίπλα στους οδηγούς! Σας περιμένουμε!» 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Να φύγουμε απ' την Ευρώπη!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Όλα για τη φίρμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα