• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow ο Κατακτητής!
Απλησίαστες οι Honda, μεγάλη μάχη με τις Yamaha!
Νέα 25/03/2013 - 21:36

Η τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Jerez, έκλεισε με μια μίνι έκπληξη, μιας και ο Cal Crutchlow οδήγησε εντυπωσιακά την δορυφορική του Μ1 - η οποία σημειωτέον είναι ακριβώς η ίδια με πέρυσι χωρίς καμμία αναβάθμιση - και κατάφερε να ξεπεράσει τους εργοστασιακούς αναβάτης της Yamaha, φιγουράροντας στην πρώτη θέση!

 

Η βροχή ήταν το βασικό θέμα συζήτησης σε όλα τα γκαράζ των ομάδων, ωστόσο προς το απόγευμα η πίστα είχε στεγνώσει και τότε ήταν που ο ιπτάμενος Βρετανός φόρεσε τα σλικ ελαστικά και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:39.511!"Κάναμε μερικούς καλούς χρόνους και προς το τέλος ήμασταν αρκετά σταθεροί", δήλωσε ικανοποιημένος ο αναβάτης της Tech3. "Νιώθω καλά. Είναι βέβαια απογοητευτικό να κάνεις μόλις 70 γύρους στο στεγνό, σε τρεις ημέρες, ωστόσο με δεδομένο ότι όλοι είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα ίδια προβλήματα, ήταν καλό που είχαμε τέτοιο ρυθμό".

 

"Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε τις Honda του Dani και του Marc. Το σύνολό τους, για την ώρα, είναι καλύτερο. Ο Dani δείχνει να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα του, διότι έφυγε σήμερα! Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να χτυπήσουμε τις Yamaha και η μάχη στο Κατάρ θα είναι μεγάλη!"

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δεν άξιζε να βγούμε

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez test3: Δηλώσεις Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα