• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός ο Pedrosa!
Τα αποτελέσματα στη 1
Νέα 25/03/2013 - 14:28

Η τρίτη και τελευταία ημέρα των επίσημων δοκιμών στην Jerez διεξάγεται αυτή την ώρα, με τη βροχή να είναι και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα δούμε καλύτερο χρόνο από το χτεσινό του Rossi. Αυτή την ώρα, την πρώτη θέση κατέχει ο Michele Pirro, ο δοκιμαστής της Ducati ο οποίος βρίσκεται στη σέλα της πειραματικής Ducati (αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να διαβάστε εδώ).

 

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, ο χρόνος του Pirro είναι στο 1:47.708, ενώ πιο πίσω, με διαφορά στα 2.5δ είναι ο Marc Marquez, ο οποίος δουλεύει πολύ στο να διορθώσει τα "θέματα" που τον είχαν ταλαιπωρήσει χτες. Πιο πίσω, στην 3η θέση, ακόμα μια Ducati, η εργοστασιακή του Hayden, ο οποίος υπολείπεται 2.8δ από την κορυφή. Πάντως, η είδηση της ημέρας έρχεται από το στρατόπεδο της Repsol, με την ομάδα να ανακοιώνει ότι ο Dani Pedrosa δεν θα παραβρεθεί σήμερα στην Jerez. Η αιτία; Το γεγονός ότι ο Ισπανός δεν έχει άλλα βρόχινα ελαστικά να φορέσει...

 

"Είμαι χαρούμενος με τη μοτοσυκλέτα, ο καιρός είναι άσχημος και ο λαιμός μου με πονά λίγο (σ.σ. πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί στις δοκιμές του Τέξας). Επιστρέφω στην πατρίδα μου και ανυπομονώ να βρεθώ στο Κατάρ!", τόνισε ο Ισπανός άσος. Να θυμίσουμε ότι ο Dani ολοκλήρωσε δεύτερος και τέταρτος τις δυο προηγούμενες ημέρες.

 

Η πρώτη πεντάδα αναβατών στη 1:

 

1. Michele Pirro ITA Ducati Test Rider (GP13) 1:47.708

2. Marc Marquez SPA Repsol Honda (RC213V) 1:50.254

3. Nicky Hayden USA Ducati Team (GP13) 1:50.568
4. Aleix Espargaro ESP Aspar (ART-CRT) 1:51.406
5. Bradley Smith GBR Yamaha Tech3 (YZR-M1) 1:51.485

 

Επόμενο άρθρο »

Πειράγματα Rossi στον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

H πειραματική Ducati GP13.2 ή GP14;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα