• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πάντα μαθαίνεις!
Πετυχαίνεις τους στόχους σου, βελτιώνοντας την απόδοσή σου!
Νέα 06/03/2013 - 14:07

Έχοντας κατορθώσει τόσα πολλά στη μέχρι τώρα πορεία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ποιος είναι ο βασικός στόχος του Jorge Lorenzo ενόψει της νέας σεζόν; Ο Lorenzo, στην ηλικία των 25 ετών, είναι πλέον ο πιο επιτυχημένος αναβάτης MotoGP στην πατρίδα του, με τον Alex Criville να είναι ο έτερος Τιτλούχος της Ισπανίας. Ο Jorge μετρά 23 νίκες στη μεγάλη κατηγορία (500cc/MotoGP) και θέλει μια ακόμα για να φτάσει τον Wayne Rainey, ενώ με δυο επιπλέον θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Kevin Schwantz! Διόλου άσχημα για πέντε σεζόν στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος.

 

Το αξιοσημείωτο βέβαια, είναι ότι ο Ισπανός άσος της Yamaha δεν δείχνει καμμία διάθεση να κάνει πίσω! Αυτό αποδεικνύει η παρουσία του στα δυο πρόσφατα τεστ της Μαλαισίας, όπου ο Lorenzo ήταν ο καλύτερος οδηγός Μ1 και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο δεύτερο τεστ. Δεν παραβλέπουμε και τις εκπληκτικές του προσομοιώσεις αγώνα, την ώρα που συνεχώς πιέζει την ομάδα για επιπλέον εξέλιξη ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια των Honda. «Είμαστε πιο γρήγοροι από πέρυσι, αλλά για μένα αυτό δεν είναι αρκετό! Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο!», δήλωνε ο Ισπανός οδηγός.

 

Εν ολίγοις, ο Lorenzo είναι δυνατός όσο ποτέ και ο στόχος του για το 2013 παραμένει ο ίδιος, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Για να το καταφέρει αυτό, ο Jorge ισχυρίζεται ότι πρέπει να κοιτάξει μέσα του, να εστιάσει στον ίδιο του τον εαυτό και να βελτιώσει τα αδύναμα σημεία του. «Πρέπει να βελτιώνεσαι συνεχώς ως αναβάτης. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό κάθε χρόνο, είναι πιο εύκολο να φέρεις αποτελέσματα. Βασίζεσαι στη μοτοσυκλέτα σου, στους μηχανικούς σου, στην τύχη… ωστόσο το να βελτιώνεις τη δική σου απόδοση, παραμένει ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις τους στόχους σου». Και πρόσθεσε: «Πριν πολύ καιρό, δυσκολευόμουν σε κάποιες πίστες, αλλά τώρα είμαι σταθερός σχεδόν σε όλες. Πάντα μαθαίνεις…! Ακόμα και τις ημέρες που ο ρυθμός σου δεν είναι καλός».

 

Επόμενο άρθρο »

O Rossi σχολιάζει το στυλ του Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

LCR Honda: Στο στόχαστρο οι Ασιάτες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα