• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LCR Honda: Στο στόχαστρο οι Ασιάτες!
Cecchinello: Το επίπεδο των Ασιατών έχει ανέβει πολύ!
Νέα 06/03/2013 - 13:04

Με το ενδεχόμενο η LCR Honda να έχει άλλη μια μοτοσυκλέτα το 2014 ή αργότερα, τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο τιμόνι της θα έχει ένας Ασιάτης οδηγός! Για την ώρα βέβαια, η ομάδα έχει στις τάξεις της τον Stefan Bradl, με τον Γερμανό να απολαμβάνει – από του χρόνου – full εργοστασιακή υποστήριξη από την Honda.

 

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Lucio Cecchinello – Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος – σχολίασε: «Οπωσδήποτε είναι κάτι που μας ενδιαφέρει, ωστόσο αν είναι να έχουμε μια δεύτερη μοτοσυκλέτα, αυτό πρέπει να γίνει βάσει σχεδίου. Δεν θέλουμε ακόμα έναν αναβάτη στην ομάδα, αλλά ένα σχέδιο που θα μας επιτρέψει να φέρουμε ένα νέο και ταλαντούχο οδηγό, ο οποίος θα αξίζει της υποστήριξής μας και - ελπίζουμε - της υποστήριξης των χορηγών».

 

«Αυτό είναι που συζητάμε σιγά-σιγά μαζί τους, διότι και η Honda ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την εξέλιξη νέων και ταλαντούχων οδηγών, ειδικά αν αυτοί προέρχονται από την Ασία. Βέβαια, η πραγματικότητα είναι ότι το επίπεδο εκεί έχει ανέβει πολύ, έτσι πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και να δώσουμε ευκαιρίες σε ντόπιους αναβάτες». Στη συνέχεια, μιλώντας για το ενδεχόμενο να δούμε το δεύτερο αναβάτη το 2014, ο Cecchinello παρέμεινε ρεαλιστής: «Είναι πιθανό, αλλά ξαναλέω ότι αν είναι να κάνουμε κάτι, θα το κάνουμε με τον κατάλληλο οδηγό και τον κατάλληλο χορηγό να τον υποστηρίζει. Έτσι, για την ώρα συνεχίζουμε με τον Stefan Bradl, κοιτώντας όμως τι μπορεί να γίνει το 2014. Αν τελικά δεν καταφέρουμε να έχουμε μια δεύτερη μοτοσυκλέτα το 2014, τότε δεν πειράζει. Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε προς το μέλλον».

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πάντα μαθαίνεις!

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της Marc VDS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα