• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi σχολιάζει το στυλ του Lorenzo!
Δεν φτάνει τις Honda στην επιτάχυνση, αλλά είναι ταχύτατος στις στροφές
Νέα 06/03/2013 - 15:46

Μπορεί αρκετοί να προβλέπουν μεγάλες εντάσεις μέσα στο γκαράζ της Yamaha, άμα τη επιστροφή του Valentino Rossi στην ομάδα, ωστόσο – για την ώρα – όλα κυλούν ομαλά και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, μιας και το Πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα…

 

Γεονός είναι ότι στο πρόσφατο τεστ ο Ιταλός σούπερ-σταρ πλησίασε επικίνδυνα το χρόνο του Lorenzo – θυμίζουμε ότι στο δεύτερο τεστ της Sepang ο Vale κατάφερε να αγγίξει το χρόνο του Ισπανού, μένοντας πίσω του για λιγότερο από 1/10 – ωστόσο ο αναβάτης της Yamaha δεν έδειξε να πτοήθηκε, ολοκληρώνοντας μια εκπληκτική προσομοίωση αγώνα! O Jorge έχει βελτιώσει πολύ το στυλ του, πάνω στην Μ1 και αυτό ήταν το αντικείμενο των δηλώσεων του Valentino Rossi: «Το στυλ του Jorge ήταν ήδη πολύ καλό για την Μ1, ερχόμενος από τα 250cc», σχολίασε ο Ιταλός άσος.

 

«Είναι γεγονός ότι η Μ1 είναι μια μοτοσυκλέτα πολύ κοντά στα δίχρονα 250cc», εξήγησε ο Rossi, ο οποίος ήταν μαζί με τον Jorge τις πρώτες του τρεις σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. «Ειδικά όμως την περασμένη σεζόν κατάφερε να βελτιώσει πολύ το στυλ του ώστε να προσαρμοστεί περισσότερο πάνω στην Μ1. Τώρα οδηγά στη μέση, μεταξύ του καθαρού στυλ των 250cc και του τρικ επιτάχυνσης της Honda (σ.σ. σηκώνεις γρήγορα τη μοτοσυκλέτα και βγαίνεις με δύναμη από τις στροφές) που έκανε κι ο Stoner! Ο Jorge είναι κάπου στο ενδιάμεσο. Δεν φτάνει τον Pedrosa στην επιτάχυνση, αλλά έχει πολύ καλή ταχύτητα στις στροφές. Έχει συνδυάσει αρμονικά τα δυο στυλ! Άλλωστε, τη μοτοσυκλέτα μας μπορείς να την οδηγήσεις με έναν τρόπο. Δεν μπορείς να την οδηγήσεις όπως μια Honda και την τελευταία δεν μπορείς να την οδηγήσεις όπως μια Yamaha! Το μεγάλο πλεονέκτημα του Lorenzo είναι ότι ήταν πολύ δυνατός στα 250cc και τώρα έχει μεγάλη εμπειρία πάνω στην Μ1. Οδηγά συνέχεια την ίδια μοτοσυκλέτα».  

 

Επόμενο άρθρο »

Pirro: Η Ducati μπορεί το βάθρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πάντα μαθαίνεις!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα