• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Marc VDS
Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα στο Βέλγιο
Νέα 06/03/2013 - 11:16

Παρουσιάστηκαν, χτες βράδυ, οι μοτοσυκλέτες της Marc VDS Racing για την Moto2 και Moto3 κατηγορία, σε μια εκδήλωση που έγινε στα κεντρικά της ομάδας στο Βέλγιο. Το παρόν έδωσαν και οι αναβάτες της ομάδας, Scott Redding, Mika Kallio και Livio Loi. Ο πρώτος δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει την 4η του σεζόν με την Marc VDS, μετά και τα δυο επιτυχημένα τεστ σε Βαλένθια και Jerez, δίπλα στον Kallio μαζί με τον οποίο συνθέτουν ένα από τα μακροβιότερα δίδυμα στη δύσκολη αυτή κατηγορία (Moto2).

 

Ο Livio Loi, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην Jerez φέτος, ήταν σταθερός στο στεγνό στα τεστ, με το ρυθμό του στο βρεγμένο να εντυπωσιάζει! Ο 15χρονος Βέλγος θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ιδιωτικό τεστ στο Le Mans, πριν τις τελευταίες δοκιμές στην Jerez στις 18 Μαρτίου.

 

Ο Michael Bartholemy, ο έχων το γενικό πρόσταγμα στο Αγωνιστικό Τμήμα, δήλωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης: «Η σεζόν μπορεί να ξεκίνησε στη Βαλένθια, όμως σήμερα αποκαλύψαμε τα χρώματα των μοτοσυκλετών μας για το 2013. Είναι μια σημαντική στιγμή, διότι είναι από τις λίγες φορές που βρισκόμαστε στο Βέλγιο. Με τον Scott έχουμε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας για το Πρωτάθλημα, ωστόσο πιστεύω ότι και ο Mika θα εκπλήξει αρκετούς φέτος. Ο Livio έχει δείξει τις δυνατότητές του στις δοκιμές, ωστόσο πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι η πρώτη του χρονιά και έχει να μάθει πολλά. Δεν υπάρχει πίεση να φέρει αποτελέσματα, έτσι ελπίζω να αδράξει την ευκαιρία ώστε να πάρει την απαραίτητη εμπειρία για να κάνει την επίθεσή του το 2014!».

 

Επόμενο άρθρο »

LCR Honda: Στο στόχαστρο οι Ασιάτες!

« Προηγούμενο άρθρο

Το MotoGP στη Βραζιλία;

Χορηγοί