• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το MotoGP στη Βραζιλία;
Πιθανότατα από το 2014!
Νέα 06/03/2013 - 10:02

Σύμφωνα με τα μέσα της Βραζιλίας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας, Firmo Alves, δήλωσε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP θα επιστρέψει στην Βραζιλία από το 2014!

 

Το συγκεκριμένο σχόλιο έγινε κατά τη διάρκεια παρουσίασης της Honda στο Sao Paulo, δηλώνοντας ότι η χώρα θα φιλοξενήσει ένα γύρο από το 2014, χωρίς όμως να διευκρινίζει το που. Η τελευταία φορά που οργανώθηκε αγώνας στη χώρα, ήταν το 2004 στην πίστα Autodromo Internacional Nelson Piquet στη Jacarepaqua, η οποία όμως έχει γκρεμιστεί για να κάνει χώρο για το Ολυμπιακό Χωριό για τους Αγώνες που θα διεξαχθούν το 2016. Το 2004, νικητής στον αγώνα ήταν ο Makoto Tamada (στη φωτό), που οδηγούσε για την Camel Honda – υπό τον Sito Pons – και είχε χαρίσει στην Bridgestone την πρώτη της νίκη σε MotoGP!

 

Μια επιλογή είναι η πίστα στο Interlagos, στην οποία όμως έχει να διεξαχθεί αγώνας GP από το 1992! Τέλος, θυμίζουμε ότι ο μοναδικός Βραζιλιάνος αναβάτης στο Πρωτάθλημα, είναι ο 16χρονος Eric Granado, ο οποίος αγωνίζεται στην Moto3 (Mapfre Aspar).

 

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Marc VDS

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa και Marquez μιλούν για το Austin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα