• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Μπορούσα το 1.59!
Ανικανοποίητος ο Jorge από το τελικό αποτέλεσμα!
Νέα 28/02/2013 - 18:22

Η τρίτη ημέρα των δοκιμών στην Μαλαισία ολοκληρώθηκε, χωρίς ο Jorge Lorenzo να καταφέρνει να πιάσει τον εκπληκτικό του ρυθμό από τη δεύτερη ημέρα. Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha, με χρόνο στα 2.00.282δ, βρέθηκε στην 3η θέση της κατάταξης σήμερα, ωστόσο στα συνδυασμένα αποτελέσματα των τριών ημερών φιγουράρει στην πρώτη θέση!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν ο πιο γρήγορος το πρωί, στην πίστα που είχε “ταλαιπωρηθεί” από τη βροχόπτωση και παρά το ότι το απόγευμα η κατάσταση βελτιώθηκε, η μειωμένη πρόσφυση δεν τον άφησε να επαναλάβει το χτεσινό του χρόνο. «Το πρωί η πίστα ήταν ακόμα βρεγμένη κι έτσι βγήκαμε για να δοκιμάσουμε στο βρεγμένο», υπογράμμισε ο αστέρας της Yamaha. «Δεν τα πήγαμε άσχημα κι έκανα τον ταχύτερο χρόνο στο βρεγμένο, αλλά όταν άρχισε να στεγνώνει η πίστα τα πράγματα δεν ήταν όπως χτες. Γλίστραγε περισσότερο και ήταν πολύ δύσκολο να φτάσω το χτεσινό μου χρόνο».

 

Όπως και την τελευταία ημέρα του πρώτου τεστ, ο Lorenzo και σήμερα έκανε προσομοίωση αγώνα στο τέλος, με τα αποτελέσματα να μην τον αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο εξαιτίας ενός προβλήματος. «Κάναμε κανονική προσομοίωση αγώνα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν λίγο χειρότερο απ’ ότι περίμενα διότι αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με το μπροστινό ελαστικό και έπρεπε να επιβραδύνω. Το στήσιμο – με γεμάτο ντεπόζιτο – δεν ήταν ιδανικό γι’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες πίστας. Όπως και να έχει, ήμουν ο μόνος από τους πρώτους που έκανα προσομοίωση σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες! Είναι πάντα καλό να δοκιμάζεις, γιατί αν δεν το κάνεις δεν θα μάθεις ποτέ! Το αποτέλεσμα των τριών αυτών ημερών είναι ότι είμαστε πιο γρήγοροι απ’ ότι πέρυσι, αλλά για μένα αυτό δεν είναι αρκετά καλό για να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!».

 

Ο χρόνος του μεγάλου του αντιπάλου, Dani Pedrosa, στα 2.00.100, είναι ο πιο γρήγορος και στις έξι ημέρες δοκιμών στην Μαλαισία. «Η ταχύτητα αυτής της πίστας αλλάζει πολύ», σχολίασε ο Jorge. «Χτες έκανα 2.00.2 στο μέσο της ημέρας με πολύ ζέστη. Αν δεν έβρεχε χτες το βράδυ και μπορούσαμε να πιέσουμε από το πρωί, είμαι σίγουρος ότι θα κάναμε 1.59!».

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Μικρή αλλά θετική βελτίωση

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Αυτή είναι η πραγματικότητα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα