• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιτυχημένο πρώτο τεστ για KTM
Θετική έκπληξη η απόδοση του Σίσση!
Νέα 18/02/2013 - 11:09

Η ομάδα της Red Bull KTM Ajo έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη με την απόδοση των αναβατών της, στο πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς που ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα.

 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Aki Ajo, δήλωσε ευχαριστημένος με τους οδηγούς του: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το πρώτο τεστ και πραγματικά εντυπωσιασμένος με τη μοτοσυκλέτα. Οι χρόνοι μας δεν είχαν σημασία. Στο τεστ θέλαμε να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα, ώστε να βρούμε τη σωστή κατεύθυνση και να έχουμε μια πρώτη αίσθηση της νέας μοτοσυκλέτας. Η πρώτη μας εντύπωση είναι ότι είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την αντίστοιχη του 2012».

 

Στη συνέχεια ο Ajo δήλωσε χαρούμενος με την απόδοση και των τριών οδηγών του. Ο Luis Salom, ο οποίος αντικατέστησε τον Sandro Cortese τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2012, έκανε γρήγορους και σταθερούς χρόνους από την πρώτη ημέρα. Ο Khairuddin ήταν επίσης γρήγορος και σταθερός, ενώ ο Ajo δήλωσε και πολύ ικανοποιημένος με την καλή απόδοση του νεαρού Ελληνο-Αυστραλού, Θανάση Σίσση.

 

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε και την παρουσία του γιου του Ajo, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά στη μοτοσυκλέτα, παρά την πρόσφατη επέμβαση που έκανε, λόγω ενός ατυχήματος στο σκι. Οι προβλέψεις μιλούσαν για μήνες απουσίας από τις πίστες, ωστόσο ο νεαρός αναβάτης έδωσε το παρόν στις δοκιμές, παρά τους πόνους που ένιωθε!

 

Επόμενο άρθρο »

Στη σωστή κατεύθυνση η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξοι οι γιατροί για Luthi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα