• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκτακτες συμμετοχές ο Stoner;
Σε Phillip Island και Motegi!
Νέα 17/02/2013 - 18:02

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, ο Casey Stoner καλοσκέφτεται την ιδέα να επιστρέψει σε δυο γύρους στο φετινό Πρωτάθλημα, κάνοντας έκτακτη συμμετοχή στο Phillip Island (20 Οκτωβρίου) και στο Motegi (27 Οκτωβρίου), οδηγώντας πάντα μια RC213V.

 

Ειδικά τις δυο αυτές ημερομηνίες, ο Αυστραλός άσος δεν θα έχει υποχρεώσεις στα V8 Supercars, στο Πρωτάθλημα στο οποίο σε πολύ λίγο θα κάνει το ντεμπούτο του. Μάλιστα, οι φήμες περί εκτάκτων συμμετοχών του Αυστραλού, ξεκίνησαν από αυτό το Πρωτάθλημα και από έναν επιχειρηματία - δεν αποκαλύπτεται το όνομά του - ο οποίος έχει οικονομικά συμφέροντα στο Πρωτάθλημα. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε και τα λόγια του Nakamoto: "Οι πόρτες είναι ανοιχτές και ο Casey θα βρει ένα ζεστό καλωσόρισμα, αν ποτέ αποφασίσει να επιστρέψει".

 

Τέλος, ο Livio Suppo - ο νέος Team Manager της Repsol Honda - ερωτηθείς για τις φήμες αυτές, απάντησε: "Θα ήταν πολύ ωραίο αν συνέβαινε αυτό, αλλά για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου. Προφανώς και αν το θελήσει ο Casey, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα!".

 

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξοι οι γιατροί για Luthi

« Προηγούμενο άρθρο

Αέρας αισιοδοξίας στη Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα