• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Είμαι χαρούμενος…
… και αυτό είναι που μετράει!
Νέα 06/02/2013 - 13:51

Στην κορυφή για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, παρέμεινε ο Dani Pedrosa, με τον αναβάτη του HRC να δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις του για το φετινό Πρωτάθλημα!

 

Ο Ισπανός άσος ολοκλήρωσε 37 γύρους και “έγραψε” τον καλύτερο χρόνο της ημέρας στον 29ο γύρο του, 2.00.549! Ο Pedrosa πέρασε τη δεύτερη ημέρα δουλεύοντας πάνω στην κατανομή του βάρους – για να βρει την ιδανική ισορροπία με τα 3 επιπλέον κιλά φέτος – ενώ δούλεψε και με τον κινητήρα, στα πλαίσια του νέου κανονισμού που επιτρέπει πέντε μοτέρ στις ομάδες πλην των CRT. Το απόγευμα είχε σκοπό να δοκιμάσει το νέο πίσω ελαστικό της Bridgestone, ωστόσο η βροχή του χάλασε τα σχέδια.

 

«Σήμερα κατάφερα να δοκιμάσω μερικά ακόμα πράγματα με τη μοτοσυκλέτα και κάναμε ακόμα ένα βήμα μπροστά, σε σχέση με χτες», ξεκίνησε να λέει ο δεύτερος του περσινού Πρωταθλήματος. «Η αίσθηση που έχω είναι καλή, είμαι χαρούμενος και αυτό είναι που μετράει! Είχαμε προγραμματίσει να δοκιμάσουμε κι άλλα πράγματα το απόγευμα, όπως τα ελαστικά με τη σκληρή γόμα, αλλά άρχισε να βρέχει και δεν βγήκαμε στην πίστα. Ελπίζω αύριο να έχει καλό καιρό ώστε να τα δοκιμάσουμε. Θα είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να είμαστε γρήγοροι με αυτή τη γόμα. Παράλληλα, θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στο να βρούμε το καλύτερο δυνατό στήσιμο για τη μοτοσυκλέτα μας!»

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αποστολή εξετελέσθη!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, ημέρα 2η: Μάχη Pedrosa-Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα