• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η μεγάλη ευκαιρία του Pedrosa!
Το 2013 έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τον Τίτλο!
Νέα 25/01/2013 - 12:00

Ο Dani Pedrosa – σύμφωνα με τον Shuhei Nakamoto – έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τον Τίτλο του 2013! Ο Ισπανός οδηγός της εργοστασιακής Honda έκλεισε την περασμένη σεζόν έχοντας κερδίσει εφτά αγώνες στο σύνολο, τους περισσότερους από κάθε άλλον αναβάτη!

 

Μπορεί στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος ο Dani να ήταν εκπληκτικός – είχε έξι νίκες στους τελευταίους οκτώ αγώνες – ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να του χαρίσει τον Τίτλο του Πρωταθλητή, ο οποίος πήγε στο συμπατριώτη του Jorge Lorenzo. Παρ’ όλα αυτά, ο Shuhei Nakamoto - και χτες - δήλωσε ότι ο Dani Pedrosa έχει όλα τα εφόδια ώστε να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής τη νέα σεζόν!

 

«Το 2012 ήταν μια καλή σεζόν, αλλά εμείς στη Honda δυσκολευτήκαμε πολύ με το νέο κανονισμό για το ελάχιστο όριο βάρους, ο οποίος άλλαξε λίγο πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος… ειδικά ο Dani. Μια αύξηση της τάξης των 4 κιλών κάνει μεγάλη διαφορά για τον Dani», τόνισε ο αντι-Πρόεδρος του HRC.

 

«Ωστόσο στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Dani ήταν πολύ δυνατός. Κέρδισε εφτά αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα στη Sepang, στο βρεγμένο. Έτσι, ο Dani συνεχίζει να εξελίσσεται ως αναβάτης. Θεωρούμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τα περσινά αποτελέσματα και πιστεύουμε ότι έχουμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα φέτος».

 

Επόμενο άρθρο »

Το νέο μπροστινό της Bridgestone

« Προηγούμενο άρθρο

Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA