• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα της Honda
Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της χτεσινής εκδήλωσης
Νέα 25/01/2013 - 10:01

Ολοκληρώθηκε η χτεσινή παρουσίαση της νέας RC213V την οποία περιμέναμε με ανυπομονησία, μετά και τις φήμες που ήθελαν την εργοστασιακή ομάδα της Honda να προχωρεί σε ουσιαστικές αλλαγές, κάτι που είχε να κάνει χρόνια, όσον αφορά στα χρώματα της μοτοσυκλέτας της.

 

Τα νέα γραφικά της μοτοσυκλέτας είναι όμορφα και προσδίδουν μια φρέσκια οπτική στην Honda, η οποία γιορτάζει τα 19 χρόνια συνεργασίας της με την Repsol! Οι αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας έκαναν τα αποκαλυπτήρια – ντυμένοι με τις νέες φόρμες τους που τους προμήθευσε η GAS – και όπως δήλωσαν ανυπομονούν να ξεκινήσει η νέα σεζόν!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα (σ.σ. χτες) και που είχα την ευκαιρία να αποκαλύψω τη μοτοσυκλέτα με τα νέα χρώματα», σχολίασε ο δεύτερος του περσινού Πρωταθλήματος, Dani Pedrosa. «Αγωνιζόμασταν με τα προηγούμενα σχέδια για μεγάλο διάστημα και ήταν ώρα για αλλαγή. Η φετινή μοτοσυκλέτα έχει μια φρέσκια προσέγγιση, πράγμα που θα μας δώσει ώθηση και στους αγώνες. Ελπίζω να αρέσει και στους οπαδούς μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα τεστ – άλλωστε στη Βαλένθια το 2012 έβρεχε πολύ και δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά – και να βρεθούμε στη Μαλαισία. Ανυπομονώ να ανέβω στη μοτοσυκλέτα, να διασκεδάσω και να δω ποια νέα εξαρτήματα θα χρησιμοποιήσουμε στον πρώτο αγώνα».

 

Χαρούμενος και ευδιάθετος παρουσιάστηκε και ο νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, Marc Marquez: «Ανυπομονούσα γι’ αυτήν την στιγμή! Νιώθεις πολύ ικανοποιημένος βλέποντας τη μοτοσυκλέτα με τα νέα χρώματα και τα λογότυπα της Repsol και του HRC. Το άλμα μου στη μεγάλη κατηγορία είναι σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Νιώθω σαν ένα παιδί που παίρνει κάποιο δώρο! Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα στην εκδήλωση και μπόρεσα να συνειδητοποιήσω ότι η προσοχή του Τύπου για το MotoGP είναι έτη φωτός μπροστά από την αντίστοιχη για τη Moto2. Θα προσαρμοστούμε σε αυτό σιγά-σιγά. Στο κάτω-κάτω, το σημαντικό είναι τι συμβαίνει μέσα στην πίστα κι έτσι ανυπομονώ να ξεκινήσουμε στη Μαλαισία. Εύχομαι και οι οπαδοί μας να διασκέδασαν πολύ με αυτήν την εκδήλωση».

 

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν ο αντι-Πρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto, σχολίασε σχετικά: «Το 2013 θα έχουμε και πάλι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ο Dani προέρχεται από ένα φανταστικό 2012 και έχει κίνητρο, ενώ ο Marc είναι μεγάλο ταλέντο και δεν θα του πάρει πολύ για να τον δούμε στο βάθρο. Είμαι επίσης χαρούμενος με τη νέα δομή και όλοι στο HRC θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, ώστε να δώσουμε στους αναβάτες μας την ευκαιρία για τον Τίτλο».

 

Τέλος, ο νέος Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος του HRC, Livio Suppo, πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το HRC για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω ό,τι καλύτερο για να δείξω ότι αξίζω το νέο αυτό ρόλο και ελπίζω να συμβάλλω στην επιτυχία της ομάδας. Γνωρίζω ότι μπορούμε να βασιζόμαστε σε δύο πολύ δυνατούς αναβάτες, μια φοβερή μοτοσυκλέτα, ένα εξαιρετικό παγκόσμιο κοινό και στην πολύ σημαντική υποστήριξη της Repsol και όλων των χορηγών μας. Όλοι μαζί θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να διατηρήσουμε τη Repsol Honda στην κορυφή του MotoGP

 

Επόμενο άρθρο »

Η μεγάλη ευκαιρία του Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

HRC: Nέος Διευθυντής στο Αγωνιστικό Τμήμα

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA