• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυτή είναι η νέα RC213V
Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της Honda στη Μαδρίτη
Νέα 24/01/2013 - 15:31

Πριν λίγο, στα κεντρικά της Repsol στη Μαδρίτη, ολοκληρώθηκε η επίσημη παρουσίαση των νέων χρωμάτων της RC213V, με την οποία θα αγωνίζονται στο νέο Πρωτάθλημα οι Dani Pedrosa και Marc Marquez.


Λίγο προτού ανέβουν στη σκηνή οι δυο αναβάτες, για να γίνουν τα αποκαλυπτήρια, το λόγο πήρε ο Shuhei Nakamoto, ο οποίος τόνισε ότι η μοτοσυκλέτα δεν έχει δραστικές αλλαγές αλλά αποτελεί εξέλιξη της περασμένης σεζόν. Με τα 3 επιπλέον κιλά, η ομάδα είχε άπλετο χρόνο για να προετοιμάσει τη μοτοσυκλέτα, υπογραμμίζοντας ότι οι μεγάλες διαφορές αφορούν στη λίγο μεγαλύτερη ιπποδύναμη και στην αποτελεσματικότερη καύση. Παρ’ όλα αυτά η μοτοσυκλέτα είναι εν πολλοίς βασισμένη σε αυτήν που είχε στη διάθεσή του ο Dani Pedrosa στη Laguna Seca.

 

Τα νέα χρώματα ξεφεύγουν κάπως από την πεπατημένη, με περισσότερο κόκκινο και άσπρο, διατηρώντας παράλληλα όμως την “αίσθηση” του κυρίου χορηγού της εργοστασιακής ομάδας. Ο Marquez σχολίασε ότι η νέα μοτοσυκλέτα είναι “muy bonita” δηλαδή πολύ όμορφη, ενώ ο Dani – ο οποίος είναι στην ίδια μοτοσυκλέτα από το 2006 – τόνισε ότι είναι αναζωογονητικό να βλέπει τα νέα χρώματα.

 

Ο Nakamoto δήλωσε στους παρευρισκομένους – ανάμεσά τους και ο Carmelo Ezpeleta – ότι περιμένει από τον Pedrosa να συνεχίσει στον ίδιο εκπληκτικό ρυθμό με τον οποίο έκλεισε την περασμένη σεζόν. Όσο για τον Marquez, είπε ότι με το ταλέντο που έχει, περιμένει να τον δει στο βάθρο! Τέλος, στην εκδήλωση είχαμε και την αποκάλυψη ότι ο Livio Suppo θα αναλάβει το ρόλο του νέου Διευθυντή του Αγωνιστικού Τμήματος της ομάδας.

 

Επόμενο άρθρο »

HRC: Nέος Διευθυντής στο Αγωνιστικό Τμήμα

« Προηγούμενο άρθρο

2013: Ίδιοι στόχοι για τη BMW Motorrad Thevent

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA