• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2013: Ίδιοι στόχοι για τη BMW Motorrad Thevent
Να πάρουν τον Τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής
Νέα 24/01/2013 - 15:02

H BMW Motorrad Thevent οδεύει στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, αποφασισμένη να παλέψει για τον Τϊτλο, ο οποίος της ξέφυγε τα δυο προηγούμενα χρόνια με πολύ μικρή διαφορά.

 

Οι Sebastien Gimbert και Damian Cudlin επιστρέφουν για 3η σεζόν πάνω στην #99 BMW S 1000RR, ενώ μαζί τους θα πάρει θέση και ο Πρωταθλητής στο Superstock 1000 Cup, Sylvain Barrier. Παρά το γεγονός ότι ο Barrier δεν έχει την εμπειρία των προαναφερθέντων αναβατών, είναι βέβαιο ότι ο 24χρονος οδηγός γνωρίζει πολύ καλά την εν λόγω μοτοσυκλέτα, έχοντας κερδίσει 4 αγώνες πάνω στην BMW S 1000RR Superstock, στο δρόμο για τον Τίτλο.

 

«Αυτή θα είναι η 3η μας χρονιά με τη BMW S 1000RR κι έτσι έχουμε καλύτερη κατανόηση της μοτοσυκλέτας, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια», σχολίασε ο Bartholemy, o Διευθυντής της ομάδας. «Αναλύσαμε πολύ καλά τα δεδομένα από το 2012. Ήμασταν άτυχοι πέρυσι, αυτό είναι αλήθεια, αλλά υπήρχαν περιπτώσεις που χάσαμε χρόνο λόγω της απειρίας μας. Έχουμε βρει τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα φέτος. Το 2013 θα έχουμε μαζί μας και τον Sylvain Barrier. Μπορεί η εμπειρία του Sylvain να μην είναι αντίστοιχη των Gimbert και Cudlin, ωστόσο με εντυπωσίασε με την απόδοσή του πάνω στην S 1000RR και πιστεύω ότι γρήγορα θα αποδειχθεί πολύτιμος για την ομάδα μας. Όπως πάντα, οι στόχοι μας είναι ίδιοι: να σηκώσουμε τον Παγκόσμιο Τίτλο και να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στον 24ωρο αγώνα».

 

Επόμενο άρθρο »

Αυτή είναι η νέα RC213V

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτη ματιά στη νέα RC213V

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα