• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Cairoli “βλέπει” Rossi!
Στοιχηματίζει υπέρ του Ιταλού για τον Τίτλο του 2013
Νέα 11/01/2013 - 15:48

Μπορεί ο Giacomo Agostini να πιστεύει ότι ο Jorge Lorenzo είναι αυτός με τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει και τον Τίτλο του 2013, ωστόσο ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΜΧ, Tony Cairoli, θεωρεί ότι ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής, Valentino Rossi, έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει το δέκατο του Τίτλο!

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Gazzetta dello Sport, o Cairoli μίλησε για τη σεζόν που πέρασε, για τη νέα, αλλά και για το “Motocross of Nations” στο οποίο συμμετείχε με το νούμερο #46 και κάπου εκεί, μιλώντας για το νούμερο, η κουβέντα πήγε στο φίλο του, Valentino Rossi και την επιστροφή του στη Yamaha.

 

«Ελπίζω ότι θα βρει μια μοτοσυκλέτα πιο προσαρμοσμένη στο οδηγικό του στυλ», τόνισε ο 27χρονος αναβάτης. «Γνωρίζοντάς τον, πιστεύω ότι έχει τα φόντα να κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Ο Rossi είναι φίλος μου και πολλές φορές με έχει προσκαλέσει στο ράντσο του, ωστόσο έχω πολλές υποχρεώσεις. Όμως κάποια μέρα θα πάω!» Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Cairoli έχει πάει μια φορά στο ράντσο του Vale, δείχνοντας στον Ιταλό άσο και τους φίλους του τα μυστικά του motocross.

 

Στο τέλος, μίλησε και για τον Max Biaggi: «Ήταν φοβερός και το λέω με όλον το σεβασμό! Στην ηλικία του κατάφερε και κατέκτησε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μακάρι να κερδίσω κι εγώ έναν Τίτλο στα 41 μου! Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση του, αλλά ένας νικητής θέλει να αποσύρεται ως νικητής!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ezpeleta: Στην κορυφή ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Bridgestone: O Yamada μιλά για τη νέα σεζόν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα