• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ezpeleta: Στην κορυφή ο Rossi!
Επέστρεψε στη Yamaha γιατί θέλει να είναι πρώτος
Νέα 12/01/2013 - 21:10

Μετά τις προβλέψεις των Giacomo Agostini και Tony Cairoli, ήρθε η σειρά του ισχυρού άνδρα της Dorna, Carmelo Ezpeleta, να δώσει τα δικά του προγνωστικά για τη νέα σεζόν, με τον Ισπανό παράγοντα να τονίζει ότι ο Rossi θα επιστρέψει στις νίκες φέτος!

 

Θυμίζουμε ότι αρκετούς μήνες πριν, τον Ιούνιο του 2012, ο Carmelo Ezpeleta - πριν ακόμα έρθει η επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του Vale στη Yamaha - δήλωνε: «Ο Valentino την επόμενη χρονιά θα είναι σε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, χωρίς όμως να μπορώ να αποκαλύψω σε ποια. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε σχετικά μ’ αυτό, αλλά το 2013 θα τον δούμε να παλεύει για νίκες!»

 

Σε μια συνέντευξη του Ezpeleta, η οποία δημοσιεύτηκε χτες στο BBC / Sport.com, ο Ισπανός επέμεινε στα ίδια λόγια: «Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα είναι ανταγωνιστικός, χάρη στο ταλέντο και την εμπειρία που διαθέτει. Όταν πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Yamaha, το έκανε γιατί ήθελε να επιστρέψει στην κορυφή. Κέρδιζε με τη Yamaha στο παρελθόν και μπορεί να βρεθεί στην κορυφή και τώρα».

 

Παρά τις δυο σεζόν του στη Ducati, όπου δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης, ο Rossi παραμένει ένα σημαντικό όνομα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και ο Ezpeleta – και κατ’ επέκταση η Dorna – τον χρειάζεται στο βάθρο, με τον ίδιο να μη φοβάται να το παραδεχτεί! «Φυσικά και είναι καλό για το άθλημα, αν τα καταφέρει. Ο Valentino είναι μεγάλο όνομα, είναι ήρωας για πολλούς και ένας από τους μεγαλύτερους αναβάτες στην ιστορία του MotoGP. Αν καταφέρει και είναι στο βάθρο, κερδίζοντας αγώνες, αυτό θα είναι εξαιρετικό για το Πρωτάθλημα».

 

Επόμενο άρθρο »

Wrooom 2013: Από αύριο η ομάδα της Ducati στο βουνό

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Cairoli “βλέπει” Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα