• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Team HRC: Με 3 αναβάτες στο Dakar
Εκτός λόγω τραυματισμού οι Zanol και Sunderland
Νέα 21/12/2012 - 11:32

Η Honda ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέρος στο ράλλυ του Dakar, τον Ιανουάριο του 2013, με τρεις αναβάτες, αντί των πέντε που αρχικά είχαν δηλωθεί τον Οκτώβριο.

 

Οι δυο αναβάτες που δεν θα καταφέρουν να συμμετάσχουν στον αγώνα, οι Zanol (Βραζιλία) και Sunderland (Αγγλία), τραυματίστηκαν από πτώσεις στις δοκιμές που έγιναν στην Αμερική – στην έρημο Mojave – στις αρχές του μήνα. Ως εκ τούτου και οι δυο οδηγοί δεν θα πάρουν μέρος στο Dakar 2013. Το HRC θα δώσει το παρόν με τους τρεις εναπομείναντες: Helder Rodrigues (Πορτογαλία), Javier Pizzolito (Αργεντινή) και Johnny Campbell (Αμερική).

 

«Οι Zanol και Sunderland ήταν μέλη του προγράμματος από την ίδρυση του Team HRC και συμμετείχαν σε όλες τις δοκιμές στο Μαρόκο. Και οι δυο τους μας έδωσαν πολύτιμες συμβουλές στο πώς να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα μας», σχολίασε ο Katsumi Yamazaki από το Τμήμα Εξέλιξης της εταρείας. «Δυστυχώς θα χάσουν τον αγώνα στο Dakar, ωστόσο τους θεωρώ ακόμα μέλος της ομάδας. Πάντως, καθώς το ηθικό της ομάδας μας αποτελεί μεγάλο μέρος της δύναμής μας, θα συνεχίσουμε με το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη στο Dakar».

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo και Monster μαζί από το 2013!

« Προηγούμενο άρθρο

Guareschi: Έχουμε καταπληκτικούς δοκιμαστές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA