• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Guareschi: Έχουμε καταπληκτικούς δοκιμαστές!
Εξαιρετικός ο συνδυασμός του έμπειρου Battaini και του ταχύτατου Pirro
Νέα 20/12/2012 - 11:24

Η Ducati αρχίζει και αισθάνεται τις έντονες αλλαγές από την παρουσία της Audi, με πρώτο μεγάλο στοίχημα για την εταιρεία, την απομάκρυνση του Fillipo Preziosi και την αντικατάστασή του από τον Bernhard Gobmeier, ως νέου Γενικού Διευθυντή της Ducati Corse.

 

Στη συνέχεια είχαμε την επιβεβαίωση των Nicky Hayden και Andrea Dovizioso ως του διδύμου της ομάδας για το 2013, ενώ η δορυφορική της ομάδα – Pramac Ducati – θα κατέβει στο grid με τους Andrea Iannone και Ben Spies, με τον τελευταίο να θέλει να αφήσει πίσω του την περασμένη σεζόν και να πετύχει κάτι καλό πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα. Πάντως οι μετεγγραφές δεν σταμάτησαν εκεί για τους κόκκινους του Borgo Panigale, καθώς ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι του νέου πάζλ, είναι η παρουσία του Michele Pirro στην εταιρεία, ως ο καινούργιος δοκιμαστής της Desmosedici, δίπλα στον βετεράνο Franco Battaini. Ως εκ τούτου, η Ducati έχει έναν έμπειρο δοκιμαστή για να δουλέψει στην αξιοπιστία και αντοχή της μοτοσυκλέτας, αλλά και έναν γρήγορο αναβάτη, ικανό να την οδηγήσει στο όριο, όπως άλλωστε δήλωσε και ο Vittoriano Guareschi, η θέση του οποίου ως Διευθυντή Αγωνιστικής Ομάδας MotoGP, δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τις πολλές αλλαγές.

 

«Θα κάνουμε δοκιμές στη Jerez τον Ιανουάριο, αλλά μόνο με τους δοκιμαστές μας. Άλλωστε, σύμφωνα με τους κανονισμούς, δεν μπορούμε να κάνουμε δοκιμές με τους νέους μας αναβάτες πριν το Φεβρουάριο», σχολίασε ο Vitto και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Όσον αφορά στον Pirro, είναι σημαντικό να κατανοήσει τη μοτοσυκλέτα. Είναι γρήγορος και για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε ένα δοκιμαστή σαν και αυτόν, ικανό να την οδηγήσει στο όριο. Του χρόνου η ομάδα των δοκιμαστών μας θα είναι πολύ δυνατή. Ο Battaini έχει μεγάλη εμπειρία και είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση (σ.σ. ο “Iron Franc” φημίζεται για το καλογυμνασμένο του σώμα) πράγμα που του δίνει τη δυνατότητα να κάνει πολλά χιλιόμετρα πάω στις μοτοσυκλέτες. Ο Michele είναι εξαιρετικά γρήγορος και πιστεύω ότι ο συνδυασμός των δυο θα είναι πολύ δυνατός».

 

Επόμενο άρθρο »

Team HRC: Με 3 αναβάτες στο Dakar

« Προηγούμενο άρθρο

Θρίαμβο Marquez στο Κατάρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA