• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
60 εκατ. ευρώ στον Όμιλο Piaggio
Για Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D)
Νέα 05/12/2012 - 12:29

Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν κόβει από παντού και συνεχίζει να πιστεύει και να ενισχύει οικονομικά βιώσιμα projects. Ως εκ τούτου, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕ) δάνεισε στον Όμιλο Piaggio 60 εκατομμύρια ευρώ, για να ενισχύσει το R&D τμήμα της εταιρείας.

 

Το δάνειο αυτό θα αποπληρωθεί σε 7 χρόνια και με τα χρήματα αυτά, η Piaggio θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τις δραστηριότητές της στην Έρευνα και Ανάπτυξη, με σκοπό να προσφέρει στις αγορές καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον σκούτερ, μοτοσυκλέτες και οχήματα πιο ασφαλή, πιο αξιόπιστα, με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και χαμηλότερους ρύπους.

 

Για την Piaggio, πέρα από την ώθηση που θα δοθεί για επένδυση σε πρωτοποριακές λύσεις, ώστε να αυξήσει την αξιοπιστία των οχημάτων της, το συμβόλαιο που οριστικοποιήθηκε χτες, με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, θα ενισχύσει μακροπρόθεσμα την οικονομική δομή της εταιρείας χάρη στους όρους αυτού, οι οποίοι είναι εξόχως ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους αντίστοιχους που υπάρχουν σήμερα στην αγορά.

 

Να σημειώσουμε ότι το μερίδιο της Piaggio, στα δίκυκλα, ανήλθε στο 30,5% τους περασμένους 11 μήνες, ενώ σημείωσε άνοδο της τάξης του 2,5% από τον Γενάρη ως το Νοέμβριο του 2012.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Αιώνιος δεύτερος;

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Almeria Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα