• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Almeria Test
Πρόοδος για την ομάδα του Aspar
Νέα 05/12/2012 - 11:28

Οι αναβάτες της Mafpre Aspar Moto2, Jordi Torres και Nico Terol παρουσιάστηκαν ικανοποιημένοι με την πρόοδο στο τεστ της Almeria, συνεχώς βελτιώνοντας τους χρόνους τους. Το δίδυμο του Aspar δοκίμασε πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις, με τον Terol να εστιάζει κυρίως στο νέο πλαίσιο του Suter, ενώ ο Torres δοκίμασε διάφορα εξαρτήματα πλαισίου.

 

Ο Torres, ο οποίος σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με 1.37.20, δήλωσε: «Είχαμε πολύ δουλειά, δοκιμάζοντας νέα πράγματα. Δοκιμάσαμε ένα νέο πλαίσιο, ένα διαφορετικό ψαλίδι και ένα kit φρένων. Όλα αυτά έγιναν για να δω πως μπορώ να είμαι πιο γρήγορος. Τα συμπεράσματα που βγάλαμε είναι θετικά, προσαρμόσαμε τη μοτοσυκλέτα στο στυλ οδήγησής μου και βελτιώσαμε τους χρόνους μας. Το σημαντικό είναι ότι δυναμώνουμε συνεχώς!»

 

Τέλος, ο Terol, ο οποίος σημείωσε 1.37.40, σχολίασε: "Επιτέλους δοκίμασα το νέο Suter και είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα η μοτοσυκλέτα μου δίνει καλύτερη αίσθηση. Παράλληλα άρχισα να καταλαβαίνω καλύτερα και την πίστα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Σήμερα ήταν κουραστική ημέρα (σ.σ. ολοκλήρωσε 73 γύρους, ενώ ο Torres έκανε 56) και δοκιμάσαμε διαφορετικές ρυθμίσεις για το μπροστινό πιρούνι, ώστε να δουλέψει καλύτερα και να με αφήνει να στρίβω πιο εύκολα. Δούλεψα παράλληλα και στη θέση μου πάνω στη μοτοσυκλέτα. Ήταν μια κουραστική αλλά ικανοποιητική ημέρα".

 

Επόμενο άρθρο »

60 εκατ. ευρώ στον Όμιλο Piaggio

« Προηγούμενο άρθρο

Hernandez και Laverty στην PBM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα