• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hernandez και Laverty στην PBM
Έγινε η επίσημη ανακοίνωση από την Αγγλική ομάδα
Νέα 05/12/2012 - 10:48

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της λίστας συμμετοχών στο grid του 2013, η ομάδα του Paul Bird εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία της με τους Yonny Hernandez και Michael Laverty, οι οποίοι θα πλαισιώσουν την ομάδα την επόμενη σεζόν.

 

Μετά την πρώτη της χρονιά, όταν η PBM είχε έναν αναβάτη, τον James Ellison, του χρόνου θα κατέβει στο Πρωτάθλημα με δυο, μετά και την ολοκλήρωση των παραπάνω δυο μετεγγραφών. Έτσι, το 2013 θα δούμε τον 24χρονο Hernandez πάνω στη ART Aprilia του Ellison, ενώ ο Laverty – πρώην Πρωταθλητής στα British Supersport και πέρυσι αγωνιζόμενος στα BSB – θα έχει στη διάθεσή του μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα που εξελίσσει η PBM, με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή, Phil Borley.

 

«Ανυπομονώ πραγματικά για την επόμενη σεζόν και ειδικά για το πρώτο τεστ, όταν και θα έχω την ευκαιρία να ανέβω πάνω στην ART μοτοσυκλέτα μου!», δήλωσε χαρούμενος ο Hernandez, ο οποίος βάζει ψηλά τον πήχη για του χρόνου. «Έχω υψηλές προσδοκίες για την σεζόν 2013 και στόχος μου είναι να τερματίσω η καλύτερη CRT στη βαθμολογία!»

 

Από την πλευρά του, ο Ιρλανδός Laverty τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνίζομαι στο MotoGP το 2013! Θα οδηγώ μια μοτοσυκλέτα της PBM, με κινητήρα Aprilia, με νέο πλαίσιο και έλεγχο ηλεκτρονικών. Πρέπει να προσαρμοστώ στα ελαστικά της Bridgestone και στα carbon φρένα, αλλά και να μάθω μερικές πίστες του ημερολογίου, ωστόσο πιστεύω ότι μπορώ να διεκδικήσω τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή CRT. Βέβαια υπάρχουν έμπειροι αναβάτες στις CRT κι έτσι δεν υποτιμώ αυτή την πρόκληση. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν και θα έχω πολλά να μάθω, όμως θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για την πρόκληση αυτή!»

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Almeria Test

« Προηγούμενο άρθρο

Δυο GP στη Μαλαισία;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα