• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Hopkins εξομολογείται στους οπαδούς του
Οι πρώτες δημόσιες δηλώσεις του John Hopkins, σχετικά με την τελική απόφαση της Kawasaki…
Νέα 17/03/2009 - 16:22
Ο περσινός εργοστασιακός αναβάτης της Kawasaki στα MotoGP, John Hopkins, βρίσκεται σε μια άκρως επισφαλή θέση, καθώς η τελική απόφαση της Kawasaki να δημιουργήσει ομάδα με έναν μόνο αναβάτη στις τάξεις της – την Hayate Racing Team με τον Marco Melandri αντίστοιχα, τον αφήνει μετέωρο και με ένα αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον στους αγώνες.

Ο 25άχρονος αμερικανός ευρέως γνωστός και ως “Hopper” γράφοντας στο προσωπικό του website, εξηγεί την μέχρι τώρα σιωπή του σχετικά με το θέμα της Kawasaki και υπόσχεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση και ενημέρωση προς τους οπαδούς του, όταν θα αποκαλύψει τα σχέδιά του:

“Βρισκόμουν υπό τις αυστηρές οδηγίες του μάνατζερ μου, να μην κάνω καμία απολύτως δήλωση, ή σχόλιο για τα μελλοντικά σχέδια μου. Όμως σας δίνω τον λόγο μου τώρα και υπόσχομαι σε όλους σας, ότι ως ανταμοιβή για την υποστήριξη σας προς εμένα, αμέσως μόλις καταλήξω στο τι ακριβώς πρόκειται να κάνω, θα έχετε το πρώτο επίσημο δελτίο τύπου από εμένα προσωπικά”.

“Ότι πω αυτή την στιγμή, μπορεί να διαστρεβλωθεί, ή να παραποιηθεί από τα media, έτσι επιλέγω να μην πω πολλά για να αποφύγω οποιαδήποτε σύγκρουση, ή δράματα. Εκτιμώ όλους εσάς που με υποστηρίζεται, είστε πραγματικά μεγαλόκαρδοι και αδιάλλακτα φανατικοί κι αυτό είναι φοβερό. Το μόνο που θα πω, είναι ότι όλοι σας αξίζετε μεγάλη ανταμοιβή”.

Ο Hopkins, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στα MotoGP με την Red Bull Yamaha την σεζόν του 2002, οδήγησε για την Suzuki από το 2003 μέχρι και το 2007, όπου και μεσουράνησε με τα πρώτα του τέσσερα βάθρα και την 4η θέση στην τελική κατάταξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP του 2007.

Στην συνέχεια το 2008, ο “Hopper” πήρε μεταγραφή στις τάξεις της Kawasaki, όπου είχε μια απογοητευτική - διακεκομμένη λόγω τραυματισμού, σεζόν, με καλύτερο του τερματισμό σε αγώνα μια 5η θέση και τελειώνοντας το Πρωτάθλημα μόλις 16ος.

Επόμενο άρθρο »

Ταχύτερο γύρο ο Marco Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Και επίσημα ...Rizla Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα