• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ταχύτερο γύρο ο Marco Simoncelli
Νέα 18/03/2009 - 10:55
Ο πρωταθλητής Marco Simoncelli την Τρίτη στο Estoril σημείωσε τον ταχύτερο γύρο. Ο οδηγός της Metis Gilera σημείωσε χρόνο 1.41.245, αλλά δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του Hector Barbera (1.41.113) από χθες, με αποτέλεσμα να χάσει τον απόλυτα καλύτερο χρόνο σε αυτές τις δοκιμές.

Οι καιρικές συνθήκες στην Πορτογαλία είχαν σαν αποτέλεσμα να μην βελτιωθούν οι χρόνοι της Δευτέρας. Οι αναβάτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένες τις μοτοσυκλέτες τους για τη σεζόν που έπεται.

Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Ratthapark Wilairot με την Honda της Thai Team έχοντας πίσω του τον Hiroshi Aoyama. Ο Ιάπωνας οδηγός και πρώην αναβάτης της KTM, έχει βρει στέγη πλέον στην Scot Honda Team αποσκοπώντας σε μια καλή χρονιά για να επιστρέψει στις νίκες.

Οι Hector Faubel και Hector Barbera της Pepe-World Aprilia συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα ενώ τη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Roberto Locatelli, Raffaele de Rosa, Tomas Luthi, Alex Debon και Karel Abraham.

Ακολουθούν οι επίσημες δοκιμές του motoGP στη Jerez στο τέλος του μήνα.

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της San Carlo Honda Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Hopkins εξομολογείται στους οπαδούς του

Χορηγοί