• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Και επίσημα ...Rizla Suzuki
Επισημοποιήθηκε η επέκταση της συνεργασίας της Suzuki με την Imperial Tobacco Group και συγκεκριμένα το brand της Rizla...
Νέα 17/03/2009 - 12:22
Επισημοποιήθηκε η επέκταση της συνεργασίας της Suzuki με την Imperial Tobacco Group και συγκεκριμένα το brand της Rizla- τα logos της οποίας θα κοσμούν και φέτος τις GSV-R.

Πρόκειται για μα σημαντική εξέλιξη τόσο για την ίδια την ομάδα όσο και γενικότερα για τον χώρο των MotoGP, σε μια δύσκολη περίοδο όπου οι μεγάλοι σπόνσορες αποφεύγουν λόγω της οικονομικής κρίσης να επενδύσουν χρήματα στα μηχανοκίνητα σπορ.

«Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη για την Suzuki καθώς το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι πολύ δύσκολο εξαιτίας της κρίσης. Όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Πλέον θεωρούμε τη Rizla μέρος της ομάδας», είπε ο team-manager της Suzuki, Paul Denning και πρόσθεσε: «Η απόδοσή μας κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δοκιμών της χρονιάς ήταν πολύ ενθαρρυντική και έδειξε το μέγεθος της δουλειάς και της προσπάθειας που έχει καταβάλει το εργοστάσιο όλο αυτό το διάστημα. H GSV-R έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με πέρσι και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη αφού υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Ο Chris και o Loris είναι εντυπωσιασμένοι με τη νέα μοτοσικλέτα- αλλά ξέρουμε πως υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά με στόχο τη συνεχή βελτίωση».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Hopkins εξομολογείται στους οπαδούς του

« Προηγούμενο άρθρο

Όταν η φωτογραφία γίνεται τέχνη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα