• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όταν η φωτογραφία γίνεται τέχνη
Ο κορυφαίος φωτογράφος των MotoGP, Gigi Soldano μετανορφώνει τον Valentino Rossi σε Aragorn...
Νέα 17/03/2009 - 10:38
Ο Gigi Soldano θεωρείται -και είναι- ένας εκ των κορυφαίων φωτογράφων στο χώρο των MotoGP -και γενικότερα των αγώνων μοτοσικλέτας- αφού καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να μετατρέψει ακόμα και την πιο απλή φωτογραφία σε ένα μικρό έργο τέχνης.

Ο Ιταλός φωτογράφος -με τον οποίο συνεργάζεται το www.motograndprix.gr αλλά και το περιοδικό motoGP World- είναι πολύ καλός φίλος με τον Valentino Rossi τον οποίο συχνά-πυκνά φωτογραφίζει σε ξεχωριστές στιγμές. Οι εμπνεύσεις που έχει κατά καιρούς είναι μοναδικές και τα αποτελέσματα εντυπωσιακά.

Όπως για παράδειγμα η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο. Βρισκόμαστε στα τέλη του 2006 με αρχές του 2007, βαδίζοντας ολοταχώς προς την πρώτη σεζόν των 800cc.

Ο Rossi που μόλις έχει χάσει τον τίτλο -τον τελευταίο των 990cc- από τον Nicky Hayden, ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Η χρονιά προμηνύεται δύσκολη -όπως και ήταν τελικά αφού ο Rossi και η Yamaha υπέκυψαν στις άγριες διαθέσεις του αχτύπητου δίδυμου Casey Stoner/Ducati Desmosedici GP8- αλλά ο Doctor από τις χειμερινές δοκιμές είναι αποφασισμένος να παλέψει.

Το πάθος και η θέλησή του για να επιστρέψει στην κορυφή αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο στο κράνος του και στο μπροστινό μέρος του φέρινγκ της Μ1 όπου υπάρχει το σπαθί Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου.

Τότε ήταν που ο Gigi Soldano εμπνευσμένος από το κινηματογραφικό sequel του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» φωτογραφίζει τον Rossi σαν άλλο Βασιλιά Aragorn (ενός εκ των πρωταγωνιστών της νουβέλας του Άγγλου φιλόλογου, J.R.R. Tolkien). Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής ποζάρει στο φακό του συμπατριώτη του φορώντας την αγωνιστική του φόρμα, κρατώντας το σπαθί με το Νο46 και δείχνοντας αποφασισμένος να παλέψει για το χαμμένο... δαχτυλίδι (τον τίτλο του Πρωταθλητή δηλαδή).

Μεγαλύτερη γεύση από Gigi Soldano μπορείτε να πάρετε αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιταλού φωτογράφου, στη διεύθυνση: web.photomilagro.com/

Επόμενο άρθρο »

Και επίσημα ...Rizla Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Που είναι ο άσος οέο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα