• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bradl στο HRC μέχρι το 2014
Εντυπωσιασμένοι με την εργατικότητα του Γερμανού
Νέα 14/11/2012 - 20:31

Ο Stefan Bradl ολοκλήρωσε στην 8η θέση τη φετινή σεζόν, στο Πρωτάθλημα MotoGP, ενώ παράλληλα πήρε και τον τίτλο του Rookie της χρονιάς 2012. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, ο νεαρός αναβάτης δεν είχε σοβαρό ανταγωνισμό, μιας και όλοι οι άλλοι νεοφερμένοι στην κατηγορία ήταν σε CRT μοτοσυκλέτες.

 

Πάντως, ο Γερμανός έχει δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί μια τόσο δυνατή μοτοσυκλέτα, ενώ του έχει δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσει και την RC213V του 2013 στην Ιαπωνία, με την Honda να μένει εντυπωσιασμένη από τον πολύ εργατικό οδηγό. Έτσι αποφάσισαν να τον δεσμεύσουν απευθείας μαζί τους για έναν ακόμη χρόνο. Ο Bradl έχει συμβόλαιο με την LCR Honda μέχρι το 2013, ωστόσο από το 2014 θα ανήκει στο HRC, με τον Γερμανό να έχει μοτοσυκλέτα με εργοστασιακή υποστήριξη, ακόμη και αν μείνει στην ομάδα του Lucio Checcinelo. 

O Bradl δήλωσε πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη και ότι θα κάνει τα πάντα για να πάρει μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα Repsol Honda, όταν μετά το 2014 τελειώσουν τα συμβόλαια των Pedrosa & Marquez! 


 

Επόμενο άρθρο »

Χρήσιμο το τεστ για Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Παραμένει ίδια η Μ1…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα