• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χρήσιμο το τεστ για Pedrosa
Πάντα είναι ωραίο να τελειώνεις τη χρονιά στην κορυφή!
Νέα 15/11/2012 - 10:33

Η καλύτερη χρονιά του Pedrosa στη μεγάλη κατηγορία, ολοκληρώθηκε με τον πλέον ταιριαστό τρόπο! Ο Ισπανός άσος της Honda, θριαμβευτής του αγώνα της περασμένης Κυριακής, φιγουράρει στην πρώτη θέση του τεστ στη Βαλένθια, έχοντας δοκιμάσει τόσο την μοτοσυκλέτα του 2012, όσο και τη νέα πρωτότυπη του 2013.

 

Ολοκληρώνοντας 30 γύρους, ο καλύτερος χρόνος του Dani ήταν στο 1.32.322, κατά 4/10 πιο γρήγορος από το δεύτερο Crutchlow. «Στο τέλος ήμασταν τυχεροί, διότι μετά από σχεδόν δυο ημέρες απραξίας, καταφέραμε να βγούμε στην πίστα για 2 ώρες και να κάνουμε τη δουλειά που θέλαμε και να πάρουμε μια πρώτη αίσθηση της μοτοσυκλέτας», σχολίασε ο Ισπανός αναβάτης.

 

«Το τεστ ήταν χρήσιμο για μένα. Ξεκίνησα με τη μοτοσυκλέτα που αγωνίστηκα την Κυριακή και μετά άλλαξα σε αυτήν που θα έχουμε του χρόνου. Είναι βασικά η ίδια αλλά πιο βαριά για να συμφωνεί με τους νέους κανονισμούς. Είχαμε καλή πληροφόρηση και οι μηχανικοί θα αναλύσουν τα δεδομένα για να δούμε αν θα χρειαστούν τροποποιήσεις για να προσαρμοστούμε καλύτερα στο έξτρα βάρος… το ένιωθα αρκετά στα φρένα και στην ευθεία. Τώρα είναι ώρα να ηρεμήσουμε, μετά από μια δυνατή σεζόν, για να είμαστε φρέσκοι κι έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά του χρόνου στη Sepang, στο πρώτο τεστ του 2013»

 

Και ο Dani ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, τονίζοντας: «Είναι πάντα ωραίο να τελειώνεις τη χρονιά, το τεστ στην κορυφή, αλλά ακόμα πιο ωραίο είναι να ξέρεις ότι όλα δουλεύουν καλά και ότι πρέπει να βελτιώσεις μια μοτοσυκλέτα που τερμάτισε σε υψηλό επίπεδο φέτος!»

 

Επόμενο άρθρο »

Εντυπωσίασε ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

O Bradl στο HRC μέχρι το 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα