• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Παραμένει ίδια η Μ1…
Δεν έχουν αλλάξει πολλά πλην του κινητήρα!
Νέα 14/11/2012 - 20:26

Χτες είχε καταφέρει να κάνει 28 γύρους στη βρεγμένη πίστα της Βαλένθια, ενώ σήμερα καθώς έβγαινε το πρωί στην πίστα της Aragon για τους πρώτους του γύρους, άρχισε να βρέχει και ίσα που ολοκλήρωσε το γύρο προθέρμανσης προτού μπει στο γκαράζ. «Ήρθαμε εδώ για καλύτερο καιρό, αλλά δεν το πετύχαμε», δήλωσε ο Vale στο “αδελφό” GPone.com «Μάλιστα ακούμε ότι και στη Βαλένθια βρέχει. Τι να πεις;»

 

O Rossi ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός, ένας μάλλον ανακουφισμένος Vale μετά τα 2 δύσκολα χρόνια στη Desmosedici και χαρούμενος με την προοπτική της M1. «Είχα καλή αίσθηση ήδη από τη Δευτέρα, είναι πολύ ωραία που επέστρεψα εδώ όπου έχω πολλούς φίλους και ανθρώπους με τους οποίους δουλεύαμε μαζί για 7 χρόνια! Φαντάζομαι είμαστε όλοι χαρούμενοι!», τόνισε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Όσο για τη μοτοσυκλέτα; «Λίγα έχουν αλλάξει και τη συνήθισα! Υπάρχουν αλλαγές, είναι λογικό, κυρίως με τον κινητήρα, αλλά δεν έχουν αλλάξει και πολλά με τη Μ1»

 

Ωστόσο ο καιρός δεν τον άφησε να δοκιμάσει όπως θα ήθελε τη νέα του μοτοσυκλέτα, κάτι για το οποίο ήταν φανερά απογοητευμένος. «… δυστυχώς δεν καταφέραμε και πολλά. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Φεβρουάριο για τις δοκιμές στη Μαλαισία. Πάντως δεν ανησυχώ», συνέχισε ο Vale, «καταφέραμε να κάνουμε μερικούς γύρους στο βρεγμένο χτες και είχα καλή αίσθηση. Όλα πήγαν καλά. Κρίμα που θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι του χρόνου».

 

Το πρωί είχε μια σύντομη κουβέντα με το νέο του ομόσταυλο, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo! «Μίλησα σήμερα με τον Jorge διότι χτες δεν είχαμε χρόνο. Ήταν φιλικός και μιλήσαμε για διάφορα ζητήματα…» Ποια ήταν αυτά; Ο Rossi δεν αποκάλυψε τίποτα άλλο, αφήνοντάς μας να εικάζουμε!

 

Επόμενο άρθρο »

O Bradl στο HRC μέχρι το 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test, Ημέρα 2: Οι τελικοί χρόνοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα