• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεγάλη απογοήτευση για Crutchlow
Έχασε την ευκαιρία για την καλύτερη θέση της καριέρας του
Νέα 12/11/2012 - 12:48

Ο Cal Crutchlow παραδέχτηκε ότι ήταν «πολύ απογοητευμένος», που έχασε την ευκαιρία να πάρει μια δεύτερη θέση στη μεγάλη κατηγορία, μετά την πτώση του στην πίστα της Βαλένθια χτες. Πράγματι, ο Crutchlow έδειχνε ικανός να πάρει το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα, καθώς η απόφασή του να ακολουθήσει τον Dani στα pits και να αλλάξει σε σλικ, αποδείχτηκε πολύ σωστή.

 

Ο Cal ανέβηκε μέχρι τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Pedrosa, και ενώ δεν πιεζόταν τον πρόδωσε η πρόσφυση της μοτοσυκλέτας του, πλησιάζοντας την τελευταία στροφή στον 23ο γύρο και έπεσε βάζοντας τέλος στον αγώνα του. Ο Βρετανός ήταν απογοητευμένος που δεν κατάφερε να φτάσει τον Valentino στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με την παρηγοριά όμως ότι – για μια ακόμη φορά – έδειξε ότι έχει τον ρυθμό για να ανέβει στο βάθρο!

 

«Προφανώς είμαι πολύ απογοητευμένος που ολοκλήρωσα έτσι τη σεζόν…», τόνισε ο Crutchlow «Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να βάλω τα βρόχινα, αλλά είδα τον Dani να πηγαίνει στα pits και τον ακολούθησα. Τα σλικ αποδείχτηκαν η καλύτερη επιλογή, αλλά παρά το ότι υπήρχε στεγνή γραμμή στην πίστα, ήταν τόσο στενή που δεν μπορούσες να βγεις να προσπεράσεις, καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο. Είχα άνετο προβάδισμα και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνα το καλύτερό μου αποτέλεσμα σε MotoGP, όταν μπαίνοντας στην τελευταία στροφή έπεσα…»

«Είναι κρίμα γιατί δεν πίεζα πολύ, αλλά σε τέτοιες συνθήκες είδαμε πολλούς να πέφτουν. Βέβαια, για μια ακόμη φορά, έδειξα ότι ήμουν πολύ γρήγορος και αποκομίσαμε πολλά θετικά από το δεύτερο μισό της σεζόν. Έχω ανέβει στο βάθρο δυο φορές και στους τελευταίους αγώνες ήμουν κοντά στο να ανέβω και πάλι! Θα ήθελα να είχα τερματίσει πιο πολλές φορές, αλλά φέτος απέδειξα τις δυνατότητές μου και έδειξα ότι είμαι ικανός να μάχομαι με τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου. Ατενίζω λοιπόν το 2013 με περισσότερη εμπιστοσύνη!»

 

Ο Crutchlow θα είναι του χρόνου για 3η συνεχόμενη χρονιά στη δορυφορική Yamaha M1, με ομόσταυλό του έναν ακόμα Βρετανό, τον Bradley Smith.

 

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Ο πιο δύσκολος αγώνας της χρονιάς!

« Προηγούμενο άρθρο

61ο Πρωτάθλημα για Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα