• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
61ο Πρωτάθλημα για Honda
O 19ος Τίτλος στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών του MotoGP
Νέα 12/11/2012 - 12:39

Χτες, στην πίστα της Βαλένθια, η νίκη του Dani Pedrosa χάρισε στην Honda τον 61ο της Τίτλο στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών! Ο Γιαπωνέζος κολοσσός μετρά 19 Τίτλους στη μεγάλη κατηγορία (6 στο MotoGP και 13 στα 500cc), 6 στα 350cc, 19 στα 250cc, 15 στα 125cc και 2 στα 50cc. Με 12 νίκες φέτος, οι αναβάτες της Honda έχουν κερδίσει 658 φορές, ένα νούμερο που ολοένα αυξάνεται!

 

Το δίδυμο της εργοστασιακής ομάδας, Dani Pedrosa και Casey Stoner, συνέβαλλαν αποφασιστικά στο φετινό Τίτλο, συγκεντρώνοντας 412 βαθμούς στο σύνολο, με τον Dani να είναι η κορυφαία Honda 10 φορές και τον Casey – παρά το ότι αναγκάστηκε να μείνει εκτός σε 3 αγώνες, εξαιτίας του τραυματισμού του – να παίρνει τους περισσότερους βαθμούς εφτά φορές. Σημαντική ήταν και η συμβολή του Bautista, με την 3η θέση στο San Marino.

 

«Ο 61ος Τίτλος μας είναι ένα φανταστικό επίτευγμα τόσο της ομάδας μας, όσο και των ταλαντούχων αναβατών μας», σχολίασε ο Πρόεδρος του HRC, Tetsuo Suzuki «Αυτός ο δεύτερος συνεχόμενος Τίτλος, αποδεικνύει ότι η Honda είναι πιο δυνατή από ποτέ. Δυστυχώς ο Dani έχασε το Πρωτάθλημα με μικρή διαφορά και συγχαίρουμε τον Lorenzo που έκανε πολύ καλή σεζόν. Λυπούμαστε που αποχαιρετούμε τον Πρωταθλητή μας, Casey Stoner, και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον. Πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και τεχνικούς μας εταίρους για την υποστήριξή τους και επίσης να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας ανά την υφήλιο. Ελπίζουμε να επαναλάβουμε αυτό το κατόρθωμα και του χρόνου!»

 

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλη απογοήτευση για Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Χωρίς βάθρο για πρώτη φορά ο Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα