• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Ο πιο δύσκολος αγώνας της χρονιάς!
Εμφανώς χαρούμενος για την 5η θέση στη βαθμολογία!
Νέα 12/11/2012 - 13:20

Ο Alvaro Bautista ολοκλήρωσε την 3η του χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, κατακτώντας την 5η θέση στη βαθμολογία, μιας και κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση στο χτεσινό αγώνα. Ο Bautista ήταν μια αποκάλυψη στο δεύτερο μισό της σεζόν, κατορθώνοντας να πάρει τα παρθενικά του βάθρα σε Motegi και Misano, επικρατώντας στο τέλος της μάχης με τους Rossi και Crutchlow για την 5η θέση στη βαθμολογία.

 

Ακόμα κι έτσι όμως, παρά το ότι εξασφάλισε μια θέση στην πεντάδα των καλύτερων αναβατών του κόσμου, ο Alvaro ήταν αναστατωμένος με την απόδοσή του, υπογραμμίζοντας έλλειψη αίσθησης του μπροστινού, που συνέβαλλε στο ότι τον πέρασε ο Stoner και του έκλεψε την 3η θέση και το βάθρο στη Βαλένθια. «Οπωσδήποτε αυτός ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας της χρονιάς», τόνισε «Στο γύρο προθέρμανσης αποφάσισα να μπω και να αλλάξω στην άλλη μοτοσυκλέτα, με τα σλικ ελαστικά, διότι έβλεπα ότι η πίστα στέγνωνε»

 

«Προσπάθησα να διαχειριστώ την κατάσταση, όσο καλύτερα μπορούσα, και έμεινα προσηλωμένος στο στόχο μας που ήταν η 5η θέση στη βαθμολογία. Ωστόσο δεν είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου, διότι και πάλι δεν είχα αίσθηση του μπροστινού. Όπως και να έχει, η σεζόν τελείωσε και είμαι χαρούμενος με τη θέση μας και με τη συνολική πρόοδο που σημειώσαμε…!»

 

Επόμενο άρθρο »

Βάθρο-Θαύμα για τον Nakasuga!

« Προηγούμενο άρθρο

Μεγάλη απογοήτευση για Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα