• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia ΕΔ1: O Hayden έκανε επίδειξη στο βρεγμένο
Δυνατός ο Dani Pedrosa
Νέα 09/11/2012 - 13:02

O Nicky Hayden μπήκε ορεξάτος στις Ελεύθερες Δοκιμές 1, στη βρεγμένη πίστα της Valencia και στο τέλος της διαδικασίας των 45' λεπτών έγραψε 1:44.485 και πήρε την πρώτη θέση με διαφορά μεγαλύτερη από 1'' από τον δεύτερο. 

Μέχρι τότε ο Dani Pedrosa ήταν στην κορυφή της κατάταξης, αφού μάλιστα νωρίτερα είχε πολύ μεγάλη διαφορά από όλους, οδηγώντας στην πολύ βροχή εξαιρετικά, γλιστρώντας παντού την μοτοσυκλέτα του, εκμεταλλευόμενος τα όρια της πρόσφυσης των βρόχινων Bridgestone.

O Jorge Lorenzo μόνο στο τέλος της διαδικασίας ανέβηκε στην 3η θέση, παρά το φανερό κέφι που είχε στο γκαράζ, από το θετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, με την κατάκτηση του Τίτλου.

Ο Andrea Dovizioso ξεκίνησε σιγά, αλλά στο τέλος και αυτός έγραψε καλούς χρόνους, για να πάρει την 4η θέση, μπροστά από έναν συνεχώς βελτιούμενo Alvaro Bautista.

O Aleix Espargaro και πάλι εξέπληξε θετικά όλο τον κόσμο, με την 6η θέση, πάνω στην Aprilia ART.

O Valentino Rossi οδήγησε δυναμικά στο ξεκίνημα, αλλά στο τέλος απέτυχε να κάνει κάτι καλύτερο από το να μείνει σχεδόν 2.2'' πίσω από τον ομόσταυλό του.

Crutchlow, De Puniet & Stoner κλείνουν τη δεκάδα.

Ο Katsuyuki Nakasuga που αντικαθιστά τον τραυματία Ben Spies πήρε την αξιοπρεπή 12η θέση, ενώ οι δύο άλλες έκτακτες συμμετοχές, ο Claudio Corti (Inmotec carbon πλαίσιο - Kawasaki) είναι στην 21η θέση, με διαφορά 7.5'' και ο Hiroshi Aoyama (FTR-Kawasaki) δεν βρήκε καθόλου το ρυθμό του, με διαφορά 9.7'' από τον πρώτο.

Στις τελικές ο Dovi με την Μ1 έγραψε 308.6χλμ/ώρα.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, δείτε στο συνοδευτικό αρχείο, τους χρόνους και τις τελικές αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Βαλένθια Moto2: 1ος o Simeon στη βροχή

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλένθια Moto3: Με το δεξί ο Oliveira στις ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα