• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βαλένθια Moto2: 1ος o Simeon στη βροχή
Zarco – Simon ακολούθησαν, στην 4η θέση ο Marquez
Νέα 09/11/2012 - 13:52

Τα πρώτα ελεύθερα της Moto2 έγιναν στη βροχή, στην πίστα της Βαλένθια, με τον Xavier Simeon να καταφέρνει να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην πρώτη θέση, ακολουθούμενος από τους Zarco και Julian Simon.

 

Ο Simeon κρατούσε την καλύτερή του εμφάνιση για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, όταν στη βρεγμένη πίστα της Βαλένθια σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1.47.167, πάνω από 4/10 μπροστά από το μεγαλύτερο αντίπαλό του, τον σπεσιαλίστα της βροχής Johann Zarco. Ο τελευταίος έδειχνε ικανός να αρπάξει την πρώτη θέση, στον τελευταίο του γρήγορο γύρο, ωστόσο ένα low-side στην 11η στροφή του στέρησε κάτι καλύτερο από τη δεύτερη. Πίσω από τους δυο, συναντούμε τον Simon, ο οποίος ήταν σταθερά γρήγορος σε όλη τη διαδικασία.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, για το 2012, Marc Marquez, πέρασε στην τέταρτη θέση προς το τέλος των ελεύθερων δοκιμών, με τον Gino Rea να είναι – για μια ακόμα φορά – καλός στο βρεγμένο και να παίρνει την 5η. Καλό πλασάρισμα και για τον Iannone, ο οποίος δείχνει να βρίσκει κάπως τον παλιό καλό του εαυτό, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα του στην 6η θέση, μπροστά από τον Rivas, την έκτακτη συμμετοχή με την TSR Galicia School.

 

Ο Luthi σημείωσε τον 8ο καλύτερο χρόνο – πάνω από 1,2 δευτ. από την κορυφή – με τους Corsi και Jordi Torres να ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Στα μισά της πρωινής διαδικασίας είχαμε την πτώση του Mattia Pasini, o οποίος αντικαθιστά τον De Angelis, ενώ λίγο πιο πριν είχε πέσει η έκτακτη συμμετοχή της QMMF, ο νεαρός Ινδονήσιος Topan Sucipto.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Πρωταθλητής Enduro ο Σιαφαρίκας!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia ΕΔ1: O Hayden έκανε επίδειξη στο βρεγμένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα