• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βαλένθια Moto3: Με το δεξί ο Oliveira στις ΕΔ1
10ος ο Cortese στην 17η θέση ο Σίσσης
Νέα 09/11/2012 - 11:40

Το κρύο και η βρεγμένη πίστα υποδέχτηκαν τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας του Πρωταθλήματος, για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς! Ο Πορτογάλος Oliveira ήταν σταθερά ταχύς από τα πρώτα λεπτά της διαδικασίας και κατάφερε να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο, σήμερα το πρωί στη Βαλένθια, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.53.147. Ελάχιστα πίσω του, κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση, ήταν ο Folger, με τον Salom – ο οποίος θα δώσει την δική του μάχη για την δεύτερη θέση στη βαθμολογία – να ξεκινά θετικά το Σ/Κ, παίρνοντας την 3η θέση στα πρώτα ελεύθερα.

 

Πιο πίσω συναντούμε ακόμα έναν Ισπανό, τον Vazquez, ο οποίος πήρε την 4η θέση, με διαφορά λίγο πάνω του μισού δευτερολέπτου από τον πρώτο. Ο Jack Miller, με την γνωστή του ευχέρεια στο βρεγμένο, κατάφερε να πλασαριστεί στην 5η θέση, ενώ ο Vinales – ο οποίος είναι ο έτερος διεκδικητής της δεύτερης θέσης στη βαθμολογία – ακολούθησε πιο πίσω. Πολύ καλή και η παρουσία του Brad Binder, ο οποίος εξασφάλισε την 7η θέση, με τον Faubel να ακολουθεί από κοντά.

 

O Adrian Martin και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής για το 2012, Sandro Cortese, έκλεισαν την πρώτη δεκάδα των αναβατών. Ο Θανάσης ξεκίνησε νωθρά στα πρώτα ελεύθερα και σταδιακά ανέβαζε την απόδοσή του για να καταφέρει να σκαρφαλώσει 13ος με τον 12ο γύρο του, μερικά λεπτά πριν ολοκληρωθούν οι ΕΔ1. Στη συνέχεια δεν κατάφερε να ρίξει τον καλύτερό του χρόνο – 1.55.320 – και κατέληξε στην 17η θέση της πρωινής κατάταξης.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia ΕΔ1: O Hayden έκανε επίδειξη στο βρεγμένο

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Pasini στην θέση του De Angelis

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα