• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Ντεμπούτο για Corti
Με την Avintia Blusens στην Βαλένθια
Νέα 08/11/2012 - 10:49

Ο Claudio Corti θα κάνει το ντεμπούτο του στο MotoGP λίγο πιο νωρίς απ’ ότι περιμέναμε, καθώς θα δώσει το παρόν στην Βαλένθια, πάνω σε μοτοσυκλέτα της Inmotec, ως έκτακτη συμμετοχή της Avintia Blusens.

 

O Ιταλός αναβάτης, ο οποίος δεν είχε ομάδα από το GP της Aragon – μετά την εκδίωξή του από την Italtrans – είχε οδηγήσει στον τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος των SBK στην Γαλλία (Magny Cours), με την ομάδα του Pedercini, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι θα πάρει θέση δίπλα στον Colin Edwards για την επόμενη χρονιά! Ωστόσο ο Corti δεν θα χρειαστεί να περιμένει τόσο πολύ, μιας και τον κάλεσαν από την ισπανική φίρμα για να οδηγήσει την μοτοσυκλέτα τους – με πλαίσιο από carbon και αλουμίνιο – που είχε οδηγήσει νωρίτερα μέσα στην χρονιά και ο Ivan Silva της Avintia.

 

Να σημειώσουμε ότι στόχος της Inmotec ήταν μπει στο MotoGP μερικά χρονιά πριν, με μια δική της πρωτότυπη 800cc μοτοσυκλέτα – με την εξέλιξη να έχει κάνει ο Ivan Silva – ωστόσο δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο budget και ως εκ τούτου στράφηκαν στην ομάδα της Avintia

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: “Στροφή Nico Terol”

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: Σταματώ εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα