• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Σταματώ εδώ!
Διάλεξα αυτήν την πίστα γιατί εδώ άρχισαν όλα!
Νέα 08/11/2012 - 10:22

Η χτεσινή ανακοίνωση της απόσυρσης από την ενεργό δράση του Max Biaggi, δεν ήταν εντελώς αναπάντεχη, μιας και τα σημάδια ήταν λίγο-πολύ εκεί και τα λόγια του 41χρονου αναβάτη στην πίστα της Vallelunga, απλά ήρθαν ως επιβεβαίωση. «Διάλεξα αυτήν την τοποθεσία, διότι όλα ξεκίνησαν από εδώ!», αποκάλυψε ο Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής SBK 2012.

 

«Η καριέρα μου ξεκίνησε τυχαία, αρκετά χρόνια πριν, σαν κάτι μαγικό για ένα αγόρι που δεν είχε τίποτα κοινό με τις μοτοσυκλέτες. Στην συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα όνειρο που με πήγε πολύ μακριά! Το πάθος μου έκανε την διαφορά και ήταν αυτό που με ωθούσε να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Η δύναμη αυτού του συναισθήματος μου επέτρεψε να πετύχω αξιοσημείωτα πράγματα!»

 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Aprilia, την εταιρεία με την οποία πρόσφατα πανηγύρισε τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή! «Η Aprilia ήταν ένας σημαντικός συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι και μαζί γράψαμε ιστορία. Ήταν πραγματική αγάπη, με κάθε έννοια του όρου! Χωρίσαμε, αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον και ξανασμίξαμε… Αυτό είναι που με κάνει χαρούμενο που φεύγω ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Aprilia! Νιώθω ωραία γιατί αυτό ήταν που ήθελα και δεν αναγκάστηκα να φύγω… Αποφάσισα να δώσω την θέση μου σε έναν άλλον Max, που θα κάνει κάτι άλλο με την ζωή του… Το σημερινό (σ.σ. χτεσινό) ξημέρωμα ήταν διαφορετικό από τα άλλα, όπως θα είναι και όλα τα άλλα στο μέλλον. Δεν ήμουν σίγουρος αν είχα το κουράγιο να αποχωρήσω… η οικογένεια ήταν σημαντικός παράγοντας και συνειδητοποιώ πόσο χρόνο έχω στερήσει από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Είναι ώρα να τους αφιερώσω περισσότερο χρόνο…»

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Ντεμπούτο για Corti

« Προηγούμενο άρθρο

Αυλαία για Biaggi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα