• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: “Στροφή Nico Terol”
H στροφή 4 στην πίστα της Βαλένθια
Νέα 08/11/2012 - 11:29

Ο αναβάτης του Aspar, Nico Terol, βαδίζει στα χνάρια του ιδιοκτήτη της ομάδας, Jorge Martinez και του θρύλου του MotoGP, Mick Doohan, με την 4η στροφή της πίστας της Βαλένθια να παίρνει, τιμητικά, το όνομά του!

 

Ο 24χρονος αναβάτης είναι πρώην μαθητής του Cuna de Campeones (Λίκνο των Πρωταθλητών), ένα σχολείο που λειτουργεί στη συγκεκριμένη πίστα και συνάδει με τη φιλοσοφία του Martinez να εκπαιδεύει και να δίνει ευκαιρίες σε αυριανούς Πρωταθλητές. Μάλιστα, ο Terol είναι ο πρώτος απόφοιτος του σχολείου – στο οποίο έχουν φοιτήσει και άλλα ονόματα όπως οι Sergio Gadea, Hector Faubel, Adrian Martin και ο Hector Barbera – που κατάφερε να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής, την τελευταία χρονιά των 125cc.

 

Ο Ισπανός οδηγός πάντως, δεν τα έχει πάει καλά στη μεσαία κατηγορία που αγωνίζεται φέτος, όντας στην 21η θέση της βαθμολογίας με μόλις 19 βαθμούς και καλύτερη θέση μια 12η στο Brno. Μιλώντας για την τιμή αυτή που του έγινε, ο Terol τόνισε: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τη Βαλένθια. Την ξέρω καλά και εκεί έγινα Παγκόσμιος Πρωταθλητής…! Είμαι ενθουσιασμένος που μια στροφή θα έχει το όνομά μου, επειδή κέρδισα τον Τίτλο πέρυσι. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να τελειώσω τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ομάδα και τους χορηγούς… Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και ελπίζω να κάνω τον καλύτερο αγώνα της χρονιάς!»

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Ο McPhee στην Racing Team Germany

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ντεμπούτο για Corti

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα