• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκίμασε την Panigale ο Neukirchner
Εξονυχιστικό τεστ στο Mugello
Νέα 07/11/2012 - 13:06

O Max Neukirchner θα αφήσει πίσω του δυο αποτυχημένες σεζόν στην Moto2, για να επιστρέψει στο Πρωτάθλημα των SBK (αγωνίστηκε εκεί από το 2005 ως το 2010) με την ομάδα του Mario Rubatto, την MR, πάνω σε μια Ducati 1199 Panigale.

 

Ο Γερμανός αναβάτης αναγκάστηκε να απέχει των τελευταίων γύρων του Πρωταθλήματος, για να υποβληθεί σε εγχείριση στο χέρι του, εξαιτίας του τραυματισμού του στο Brno, ωστόσο έδωσε το παρόν στο Mugello την περασμένη εβδομάδα, για να πάρει μια πρώτη γεύση από την μοτοσυκλέτα της Ducati, πριν τις δοκιμές στην πίστα της Aragon, αργότερα μέσα στον μήνα.

 

Να σημειώσουμε ότι η Ducati είναι ακόμα σε διαπραγματεύσεις με τον Batta, για να αναβιώσει η Alstare-Ducati του χρόνου, ενώ η MR είναι η μόνη ομάδα του Πρωταθλήματος (SBK), μέχρι στιγμής, που έχει επιλέξει την 1199 Panigale για την επόμενη σεζόν. Το διαζύγιο με την Althea Racing είναι δεδομένο – με την ομάδα να επιλέγει μάλλον BMW ή Kawasaki – την Red Devils Roma να έχει συμφωνήσει με την Aprilia, ενώ η Pata και η EffenbertLiberty αποσύρθηκαν οριστικά…             

 

Επόμενο άρθρο »

Suzuki: Κλείνει εργοστάσιο στην Ισπανία

« Προηγούμενο άρθρο

Σε πλεονεκτική θέση ο Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα