• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε πλεονεκτική θέση ο Espargaro
Κοντά στον άτυπο τίτλο της καλύτερης CRT
Νέα 07/11/2012 - 11:50

O Aleix Espargaro διατηρεί ένα προβάδισμα 11 βαθμών από τον ομόσταυλό του Randy de Puniet, στην μάχη για τον άτυπο τίτλο της καλύτερης CRT, που έχει εξελιχθεί σε προσωπική κόντρα του δίδυμου της ομάδας του Aspar. Οι δυο τους έχουν κυριαρχήσει – στις CRT – όλη την χρονιά, με τον Espargaro να έχει το πάνω χέρι, λίγο πριν το τέλος, έχοντας καταφέρει να πάρει βαθμούς σε όλους τους αγώνες, πλην δυο. Από την άλλη, ο ομόσταυλός του δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς σε πέντε περιπτώσεις.

 

Μια ακόμα σημαντική παράμετρος, είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του αυτό το Σ/Κ! «Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε ολοκληρώσει τους 4 τελευταίους αγώνες ως η καλύτερη CRT και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος», σχολίασε ο Espargaro. «Ελπίζω να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την χρονιά ως η καλύτερη CRT, μπροστά από τον ομόσταυλό μου τον Randy, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλο το Σ/Κ και να μην κάνουμε λάθη… ο ομόσταυλός μου είναι πολύ δυνατός, έτσι δεν μπορούμε να υποθέσουμε τίποτα πριν το τέλος. Θεωρώ ότι αν το καταφέρουμε, θα το αξίζουμε, μιας και σε 9 από τους 14 αγώνες τερματίσαμε ως η κορυφαία CRT!»

 

Ο De Puniet, ο οποίος έχει ένα βάθρο στην μεγάλη κατηγορία, θέλει απλά να βγει πρώτη CRT αυτό το Σ/Κ και από εκεί και πέρα να δει τι θα γίνει… «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε τον αγώνα ως η καλύτερη CRTείναι κάπως αργά να κερδίσω τον ομόσταυλό μου στο Πρωτάθλημα, αλλά τα πάντα μπορούν να συμβούν στους αγώνες κι έτσι, απλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνετε την σεζόν», σχολίασε ο Γάλλος.

 

Να σημειώσουμε ότι το επιτυχημένο δίδυμο του Aspar, θα παραμείνει στην ομάδα και για την επόμενη χρονιά.

 

Επόμενο άρθρο »

Δοκίμασε την Panigale ο Neukirchner

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Περισσότερη βελτίωση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα