• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Περισσότερη βελτίωση
Σημαντικός παράγοντας η συμπεριφορά των ελαστικών
Νέα 07/11/2012 - 11:20

Μετά από ένα απαραίτητο διάλειμμα, η ομάδα της Ducati οδεύει προς Βαλένθια για τον τέταρτο αγώνα σε ισπανικό έδαφος και το πιο σημαντικό; τον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν! Η ομάδα και οι αναβάτες της θα θέλουν να επανορθώσουν για τον περσινό αγώνα, όταν και οι δυο τους έπεσαν στην πρώτη στροφή από άλλον οδηγό…

 

Από τότε η άσφαλτος έχει επιδιορθωθεί και θα είναι σημαντικό να δούμε – όπως τονίζει και ο Hayden– πως θα συμπεριφερθούν τα ελαστικά, ενώ και οι μοτοσυκλέτες θα πρέπει να προσαρμοστούν κατάλληλα. Το GP στην Βαλένθια προσελκύει πολλούς φαν του αθλήματος, με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα να είναι ένα από τα highlights του ισπανικού γύρου. Να σημειώσουμε βέβαια, ότι μετά τον αγώνα – και συγκεκριμένα την Τρίτη και την Τετάρτη – θα έχουμε στην ίδια πίστα την συμμετοχή των ομάδων και των αναβατών τους στο διήμερο τεστ.

 

«Η Βαλένθια είναι μια πίστα και ένας αγώνας που μου αρέσει πολύ», υπογράμμισε ο Αμερικανός της Ducati «Είναι ο τελευταίος γύρος της χρονιάς, έτσι η ατμόσφαιρα είναι καλή και όλοι μάλλον θέλουν να δείξουν το κάτι παραπάνω. Η άσφαλτος έχει ξαναπεραστεί, από την τελευταία φορά που ήμασταν εκεί, κάτι που έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει. Θα δούμε πως θα είναι με τα ελαστικά, καθώς η καινούργια επιφάνεια μπορεί να φθείρει πιο εύκολα την γόμα. Θέλουμε κάτι με καλή αντοχή στα αριστερά, αλλά να διατηρεί και θερμοκρασία στα δεξιά. Οι ομαλές πίστες ταιριάζουν περισσότερο στην μοτοσυκλέτα μας…»

 

«Ένα πράγμα που πρέπει να κάνουμε καλύτερα, σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, είναι να σημειώνουμε περισσότερη βελτίωση με την μοτοσυκλέτα κατά την διάρκεια του Σ/Κ. Οι μηχανικοί μου δουλεύουν σκληρά όλο τον χρόνο και θέλω πραγματικά να τελειώσω δυνατά την χρονιά γι’ αυτούς!». Τέλος, ο Guareschi πρόσθεσε τα εξής: «Είναι σημαντικό να ολοκληρώσει καλά την σεζόν ο Nicky, διότι πέρα από τον βρεγμένο αγώνα στην Μαλαισία, είναι άτυχος στο τελευταίο κομμάτι του Πρωταθλήματος… Η πίστα έχει νέα άσφαλτο φέτος, έτσι θα περιμένουμε να δούμε κατά πόσο θα ισχύουν τα δεδομένα που συλλέξαμε από εκεί πέρυσι…»  

 

Επόμενο άρθρο »

Σε πλεονεκτική θέση ο Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ένα περίεργο Σ/Κ…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα