• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Dovi περιμένει τη βοήθεια του HRC
Τη βοήθεια της Honda ζητάει ο Andrea Dovizioso για να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζει η RC212V.
Νέα 13/03/2009 - 09:03
Ο νεαρός Ιταλός που μετά την παρθενική του σεζόν στα MotoGP με το JiR Τeam Scot, πήρε φέτος προαγωγή για την Repsol Honda βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μιας και θα πρέπει να επωμιστεί το βάρος της εξέλιξης της νέας μοτοσικλέτας μετά τον τραυματισμό του Dani Pedrosa.

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε κάποια μικρά προβλήματα. Βασικά με την ευστάθεια του πίσω μέρους αλλά και την κατανομή δύναμης του κινητήρα. Επίσης πρέπει να βελτιώσουμε το κράτημα. Είμαστε αργοί στην είσοδο της στροφής. Εκτός αυτών, στο Κατάρ όπου οι συνθήκες ήταν κρύες και το οδόστρωμα βρεγμένο η μοτοσικλέτα γλιστρούσε πολύ», είπε ο Dovi στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport και πρόσθεσε: «Περιμένω ένα πιο ανταγωνιστικό πακέτο. Δεν γνωρίζω πόσο αυτό εξαρτάται από τον Pedrosa και πόσο από την Honda. Απ' ότι έχω καταλάβει πάντως, o Pedrosa δεν θέλει μεγάλες αλλαγές. Είμαι ευχαριστημένος από τις βελτιώσεις που έχουμε λάβει ως τώρα από το HRC, αλλά υπάρχει μια καθυστέρηση. Είναι απαραίτητο να υπάρξει μεγαλύτερη αντίδραση».

Αναφερόμενος τέλος στις επαγγελματικές του σχέσεις με τον Pedrosa, είπε: «Δεν ανταλλάσσουμε πληροφορίες, αλλά έχουμε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα».Andrea Dovizioso
Andrea Dovizioso

Επόμενο άρθρο »

Δημιουργία Τράπεζας Αίματος - Ημέρα Αιμοδοσίας

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Angel Nieto παίρνει βραβείο σπόρτσμαν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα