• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δημιουργία Τράπεζας Αίματος - Ημέρα Αιμοδοσίας
Λ.Α.Μ.Σ. F.I.M. βραβείο Περιβαλλοντολογικής Ευαισθησίας και Τράπεζα αίματος
Νέα 13/03/2009 - 09:55
Η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών προχώρησε στην δημιουργία Τράπεζας Αίματος με έδρα το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Παράλληλα την 12η Ιουλίου 2009 θα διοργανώσει ημέρα αιμοδοσίας στο ιατρείο του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών.

Καλούμε όλα τα μέλη και φίλους της ΛΑΜΣ να προβούν σε μια χειρονομία καλής θέλησης και αγάπης να προσφέρουν αίμα.

Βραβείο Περιβαλλοντολογικής Ευαισθησίας από τη F.I.M H Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών κέρδισε από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας F.I.M., το βραβείο Περιβαλλοντολογικής Ευαισθησίας ως η λέσχη με τις φιλικότερες προς το περιβάλλον δράσεις για το έτος 2008.

Συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ήταν οι μεγαλύτερες λέσχες- διοργανωτές όλου του κόσμου, γεγονός που τιμά ιδιαίτερα τα μέλη της ΛΑΜΣ. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Γενεύη, Ελβετίας, στις 21 Φεβρουαρίου 2009.

Το τιμητικό βραβείο καθώς επίσης και το χρηματικό έπαθλο των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ παρέλαβε ο Πρόεδρος της Λ.Α.Μ.Σ, Θεόδωρος Μικρόπουλος .

Ο Θ. Μικρόπουλος υποσχέθηκε ότι η Λ.Α.Μ.Σ. θα διοργανώνει πάντα αγώνες έχοντας περιβαλλοντολογική συνείδηση και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους στον αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Endurο -"WEC" -, στις Σέρρες, στις 29-30 Αυγούστου, για να το πιστοποιήσουν.FIM International Environment Commission members
FIM International Environment Commission members

Επόμενο άρθρο »

Ο Ben Spies ξαναχτυπά!

« Προηγούμενο άρθρο

O Dovi περιμένει τη βοήθεια του HRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα